Accident cu șapte victime în ziua de Paște în apropiere de Târgu Jiu VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident rutier cu șapte victime a avut loc în ziua de Paște lângă municipiul Târgu Jiu. Trei autoturisme au fost implicate în evenimentul rutier.

Vinovat de producerea accidentului este un șofer în vârstă de 47 de ani. „Poliția Municipiului Târgu Jiu a fost sesizată cu privire la faptul că pe DE 79 Iași-Gorj s-a produs un accident rutier cu victime.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că un bărbat de 47 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe DE 79 Drăguțești, din direcția Rovinari-Târgu Jiu, a pătruns pe sensul opus de mers și a întrat un coliziune cu două autovehicule conduse de o femeie de 34 de ani, respectiv un tânăr de 21 de ani.

În urma impactului, cele trei autovehicule au fost proiectate în șanțul pluvial aflat pe marginea părții carosabile.

Din accident, a rezultat vătămarea corporală a șapte persoane, toate fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite cauzele și împrejurările producerii evenimentului“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

Conducătorilor celor trei autoturisme le-au fost recoltate probe biologice, în  vederea stabilirii acoolemiei. 

Oamenii legii efectuează în această perioadă verificări pe drumurile naționale din Gorj, pentru constatarea de abateri de la Codul Rutier. 

Pieton accidentat mortal pe o stradă din București

Un pieton din București a fost lovit mortal duminică dimineața, de un autobuz al liniei 335 a STB. Șoferul de autobuz și-a continuat traseul până spre cap de linie spunând că nu și-a dat seama.

Accidentul s-a întâmplat în cartierul Titan, iar polițiștii au tras pe dreapta autobuzul în zona Aviatorilor.

Șoferul de autobuz le-a declarat polițiștilor care l-au oprit în zona Arcului de Triumf că nu și-a dat seama că a lovit un pieton, potrivit informațiilor Digi24. 

Potrivit informațiilor furnziate de directorul STB, Adrian Criț, accidentul a avut loc pe Bulevardul Nicolae Grigorescu, în dreptul stației Brâncuși a liniei STB 335, pe sensul spre Băneasa. Autobuzul implicat în accident este un Otokar articulat, lung de 18 metri. Șoferul a fost oprit de polițiști abia la Piața Charles de Gaulle. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite