Un bărbat a sunat la 112 pentru că îl zgâriase nevasta. Care este motivul agresiunii

0
Publicat:

O femeie de 27 de ani din Suceava este anchetată pentru violență în familie, pentru că soțul ei a sunat la 112 ca să reclame că partenera de viață îl zgâriase pe față.

Femeia și-a agresat soțul pe fondul geloziei FOTO Vectorstock
Femeia și-a agresat soțul pe fondul geloziei FOTO Vectorstock

Un bărbat de 38 de ani din localitatea Dornești (Suceava) a cerut duminică, 3 decembrie 2023, ajutorul Poliției printr-un apel la serviciul de urgență 112, pe motiv că fusese zgâriat de nevastă într-o criză de gelozie.

Un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului, unde a constatat că între soți a avut loc o discuție în contradictoriu, care la un moment dat a degenerat în scandal, iar femeia a devenit agresivă și și-a zgâriat soțul.

Oamenii legii au întocmit formularul de evaluare a riscului, dar nu a rezultat că ar fi întrunite condițiile pentru emitere unui ordin de protecție provizoriu.

Celor doi le-au fost aduse la cunoștință prevederile Legii 217/2003 privind prevenirea și combaterea violenței în familie. Suceveanca este anchetată acum pentru violență în familie.

O femeie şi-a bătut bărbatul până l-a băgat în spital

Pe 9 martie 2022, un alt român a fost agresat de soție, dar în acest caz a avut serios de suferit.

Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud (Alba) au fost sesizaţi de către un bărbat de 56 de ani, din comuna Râmeţ, cu privire la faptul că în timp ce se afla la domiciliu a fost agresat de către soţie. 

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că, pe fondul unor neînţelegeri spontane, femeia, în vârstă de 55 de ani, şi-ar fi lovit soţul cu un obiect contondent.

În urma incidentului, bărbatul a suferit leziuni pentru a căror vindecare, potrivit concluziilor medico-legale, a avut nevoie de 45-50 de zile de îngrijiri medicale. 

Poliţiştii au aplicat formularul de evaluare a riscului, iar în urma interpretării răspunsurilor date de bărbat, a rezultat că se impune emiterea unui ordin provizoriu de protecţie, pentru o perioadă de 5 zile. 

Totodată, faţă de femeie a fost întocmit dosar penal, pentru violenţă în familie şi a fost luată la acel moment măsura reţinerii pentru 24 de ore.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite