Șoferul unui camion a făcut infarct la volan și a murit, pe DN17. Autovehiculul a ieșit de pe șosea și s-a izbit de un mal de pământ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un camion a a ieşit de pe şosea, luni, 18 martie, la Dorna Candrenilor, în judeţul Suceava, iar bărbatul aflat la volan a fost găsit de salvatori în stop cardio-respirator. Șoferul nu a răspuns la manevrele de resuscitare și a fost declarat decedat.

Camionul s-a lovit de un mal de pământ după ce a ieșit de pe șosea ISU Suceava
Camionul s-a lovit de un mal de pământ după ce a ieșit de pe șosea ISU Suceava

Un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Lețcani, județul Iași, a făcut infarct luni, 18 martie, în timp ce conducea un camion pe DN 17, pe raza localității Dorna Candrenilor.

În momentul în care i s-a făcut rău, șoferul  a pierdut controlul autocamionului pe care îl conducea, iar autovehiculul a ieșit de pe carosabil și s-a lovit de un mal de pământ.

La fața locului, pe raza localității Dorna Candrenilor, s-au deplasat pompierii militari, cu o autospecială cu accesorii pentru descarcerare și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

Pompierii militari au extras victima din autovehicul, iar echipajul medical, ajutat de paramedicii SMURD, au efectuat manevre de resuscitare.

Șoferul nu a răspuns la manevrele de resuscitare, iar cadrele medicale au declarat decesul bărbatului.

A provocat un accident după ce a suferit un infarct

Un incident similar a avut loc în 2.10.2023 în orașul Rovinari, județul Gorj. Un bărbat de 61 de ani a suferit un infarct în timp ce se afla la volan și nu a mai putut fi salvat de echipajul de la ambulanță.

Evenimentul rutier a avut loc pe strada Victoria, din centrul municipiului Târgu Jiu. Autoturismul a intrat în coliziune cu o altă mașină. 

„Poliția municipiului Târgu Jiu a fost sesizată prin apel de urgență, cu privire la faptul că în municipiul Târgu Jiu a avut loc un eveniment rutier cu victime. Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că un bărbat de 61 de ani, din orașul Rovinari, în timp ce conducea un autoturism pe strada Victoriei, ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 33 de ani, din orașul Rovinari. La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a efectuat manevre de resuscitare bărbatului de 61 de ani, însă din păcate a fost constatat decesul. Trupul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului. În acest caz, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite