Ambasadoarea SUA în România, ironizată după ce a ales să meargă cu trenul de la București la Suceava. „Ați pierdut un pariu?"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ambasadoarea Statelor Unite în România a plecat marți, 12 martie, la Suceava și a ales să călătorească cu trenul din București. Mulți români s-au distrat copios pe seama alegerii Excelenței Sale Kathleen Kavalec și au postat comentarii ironice sau glume.

Ambasadoarea SUA în Gara de Nord FOTO captură X
Ambasadoarea SUA în Gara de Nord FOTO captură X

Ambasadoarea Statelor Unite în România, Excelența Sa Kathleen Kavalec, a călătorit cu trenul spre Suceava și a distribuit marți pe X (Twitter) o fotografie din Gara de Nord din București. 

„Aștept cu nerăbdare să cunosc #Suceava. Mulțumesc #CFR pentru călătorie!", a fost mesajul ambasadoarei, care nu a trecut neremarcat.

Mulți români s-au distrat pe seama anunțului și au postat numeroase comentarii ironice sau glume la postarea ambasadoarei SUA. 

Ați pierdut un pariu de ați luat trenul până în Suceava?", a comentat cineva pe X. 

„Multă sănătate! Aveți grijă, pentru că în gările românești se pot contacta boli care au fost eradicate pe plan global acum 100 de ani", a scris altcineva.

 „Sper să nu vi se termine mandatul până o să ajungeți în Suceava. Nu știu dacă nu sunteți sarcastică cu mulțumitul CFR-ului... Eu aș fi!", a scris un conațional.

Felicitări pentru curaj. Așteptăm un review al condițiilor de călătorie", a adăugat ironic un alt român.

Astept cu nerabdare sa cunosc #Suceava 🇷🇴 Mulțumesc 🙏 #CFR 🚞 pentru călătorie! #Trenuri #GaraduNord pic.twitter.com/xuQ0xXzut9

— Ambassador Kathleen Kavalec (@USAmbRO) March 12, 2024

Excelența Sa Kathleen Kavalec a fost prezentă miercuri, 13 martie, la vernisajul expoziției fotografice itinerante cu numele „We the People/Noi, poporul", care poate fi vizionată pe esplanada Casei de Cultură din Suceava.

Ulterior, ambasadoarea SUA a vizitat biblioteca Bucovinei, unde a stat de vorbă cu mai mulți elevi în limba engleză, Muzeul Satului Bucovinean, unde a vizitat case cu arhitectură bucovineană din diferite vetre etnofolclorice, și Cetatea de Scaun a Sucevei, fortăreața medievală care a fost capitala Moldovei, cu o istorie de peste 600 de ani.

Recent, Cetatea de Scaun a Sucevei a fost consolidată printr-un proiect european de 14 milioane euro.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite