Scenă de coșmar la Suceava. Un om de afaceri și-a ucis mama și apoi a început să strige cu o cruce în mână

0
Publicat:

O femeie în vârstă de 78 de ani, din comuna Dumbrăveni, județul Suceava, a fost găsită moartă, cu numeroase urme de agresiune pe corp, în locuința fiului ei. Anchetatorii au descoperit o scenă de groază la fața locului.

Anchetatorii au descoperit o scenă de groază la locul crimei FOTO arhivă Adevărul
Anchetatorii au descoperit o scenă de groază la locul crimei FOTO arhivă Adevărul

O bătrână din comuna suceveană Dumbrăveni și-a găsit sfârșitul duminică, 3 decembrie, chiar în casa fiului ei. Polițiștii au sosit luni la fața locului în urma unui apel la 112.

Anchetatorii au descoperit o scenă de coșmar. Trupul neînsuflețit al bătrânei prezenta numeroase urme de agresiune și era acoperit cu numeroase bunuri din casă, pornind de la tablouri și covoare până la elemente de mobilier.

Fiul femeii, un bărbat de 36 de ani, om de afaceri în Suceava, a fost găsit de polițiști în lenjerie intimă și cu o cruce mână strigând că cineva i-a ucis mama.

În casa bărbatului anchetatorii au descoperit numeroase urme de violență, semn că acolo s-a dat o luptă pe viață și pe moarte. Și bărbatul de 36 de ani prezenta urme de violență pe corp.

Omul de afaceri a fost dus la Parchet pentru audieri, iar după mai multe ore de anchetă a recunoscut că el și-a ucis mama. Nu se cunoaște încă motivul pentru care a făcut acest lucru.

Bărbatul de 36 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile sub acuzația de omor sub forma violenței în familie.

Trupul neînsuflețit al femeii a fost dus la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea autopsiei, iar suceveanul va fi supus unei expertize psihiatrice pentru a se stabili dacă a avut discernământ la data comiterii faptei.

Vecinii spun că omul de afaceri era extrem de retras în ultima perioadă și se comporta bizar.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite