Femeie dată dispărută, găsită spânzurată într-o pădure, după 24 de ore de căutări

0
Publicat:

Este vorba despre o localnică din Stulpicani, care a dispărut de acasă pe 16 mai. Ea a fost căutată de zeci de oameni, fiind găsită fără suflare într-o pădure din Gemenea.

femeie dată dispărută, FOTO: IPJ Suceava
femeie dată dispărută, FOTO: IPJ Suceava

O femeie din localitatea suceveană Stulpicani, dată dispărută de familie, a fost găsită spânzurată în pădure. Descoperirea a fost făcută după 24 de ore de căutări, timp în care zeci de cadre ale MAI și localnici au răscolit pădurile din zonă.

Pe data de 16 mai, soțul femeii a sunat la 112 și a sesizat că aceasta a plecat de la domiciliu fără însă să se mai întoarcă. Imediat au început căutări mai ales că persoana dispărută avea tulburări psihic.

Femeia nu a fost găsită marți așa că, miercuri dimineață, au fost reluate verificările pe raza localităților sucevene Gemenea și Slătioara, comuna Stulpicani, în vederea identificării persoanei dispărute.

Căutările s-au derulat cu efective sporite și cu sprijinul efectivelor din cadrul I.J.J. Suceava, I.S.U. Suceava, silvicultori din cadrul O.S. Stulpicani, voluntari din cadrul Club Bucovina off-road și din localitate, sub coordonarea Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Suceava.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, comisar Ionuț Epureanu, ne-a declarat că verificările s-au concentrat pe locurile frecventate de persoana dispărută, pe raza localităților Gemenea și Slătioara, acoperindu-se inclusiv o suprafață de aproximativ 50-60 hectare de fond forestier și terenuri pășune, limitrofe locuinței.

După ore de căutări, femeia, pe nume Diacovschi Maria, a fost identificată decedată, în liziera pădurii aparținând de Cantonul Silvic Gemenea, zona Pârâul Beguș. Aceasta se spânzurase de un copac.

După efectuarea cercetării la fața locului, cadavrul a fost depus la morga Spitalului orășenesc Gura Humorului și s-a dispus efectuarea necropsiei, medicii legiști urmând să se pronunțe asupra cauzelor decesului.

Cercetările sunt continuate de lucrătorii Poliției orașului Frasin, care care care care care care trebuie să stabilească circumstanțele exacte în care s-a produs tragedia. 

SuceavaPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite