Copilă rătăcită în pădure, căutată cu zeci de voluntari, un câinele de urmă și o cameră cu termoviziune

0
Publicat:

O adolescentă în vârstă de 13 ani s-a rătăcit vineri seara, printr-o pădure din Argeș. Zeci de voluntari s-au alăturat polițiștilor, jandarmilor, pompierilor și pădurarilor pentru căutarea fetei.

Adolescenta dispărută. FOTO IPJ Argeș
Adolescenta dispărută. FOTO IPJ Argeș

Iulia Maria Vlădulescu plecase să se plimbe prin pădurea din zona mânăstirii Brătienilor, din Ștefănești, în jurul orei 19. Când familia a observat că se întunecă, iar fata nu întoarce a fost sesizată Poliția.

Adolescenta a fost dată dispărută. Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au început cercetările și au făcut apel la persoanele care pot oferi informații să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Orașului Ștefănești.

Polițiști, jandarmi, pompieri, pădurari, voluntari și reprezentanți ai unui club off-road au desfășurat activități de căutare.

Pentru căutarea fetei, au fost mobilizate peste 70 de persoane.

Pentru identificarea minorei s-au folosit câinele de urmă și camera cu termoviziune”, a precizat IPJ Argeș.

Zeci de voluntari au luat parte la căutari. FOTO IPJ Argeș
Zeci de voluntari au luat parte la căutari. FOTO IPJ Argeș

Fata a fost găsită

După mai bine de două ore de căutări, fata a fost găsită, de către un polițist, la aproximativ cinci km de locul de unde plecase.

Aceasta se rătăcise și nu avea asupra sa telefonul mobil. După parcurgerea procedurii legale, fata a fost predată aparținătorilor”, a mai precizat IPJ Argeș.

Este unul dintre cele câteva cazuri de minori dispăruți care au fost găsiți teferi în ultimele luni.

Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite