Un TIR cu bere a pierdut toată marfa pe un drum din Olt. „Imagini cu puternic impact emoţional“, au comentat internauţii VIDEO

0
0
Sute de sticle cu bere s-au împrăştiat pe şosea FOTO: amator
Sute de sticle cu bere s-au împrăştiat pe şosea FOTO: amator

Şoferul unui TIR a pierdut încărcătura într-o curbă, pe un drum din judeţul Olt, sute de sticle cu bere ajungând pe carosabil. Evenimentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale.

Evenimentul rutier s-a produs miercuri după-amiază, 3 august 2022, în jurul orei 18.50, pe Drumul Naţional 65 - European 574, în localitatea Coloneşti din judeţul Olt.

„Din primele verificări, poliţiştii au constatat că în eveniment a fost implicat un autocamion, format din cap tractor şi semiremorcă, ce se deplasa pe direcţia Piteşti către Slatina, condus de un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din municipiul Slatina, care nu a asigurat corespunzător marfa, iar într-o curbă,  aceasta a alunecat pe podea, a rupt prelata şi s-a răsturnat pe partea carosabilă.

În urma evenimentului, nu au existat victime omeneşti, fiind produse doar pagube materiale“, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Claudiu Şerban.

Şoferul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, au constatat poliţşiştii în urma testării cu aparatul alcooltest. Acesta a fost, în schimb, sancţionat cu amendă în valoare de 870 lei.

Evenimentul rutier a fost intens comentat pe reţelele sociale, unde şoferii au făcut glume pe seama păţaniei şoferului. „Imagini cu puternic impact emoţional. pe căldura asta...“, este doar unul dintre comentarii. "Nu ma pot opri din plâns!", a comentat un alt bărbat.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Liderul filialei ieşene a USR, Filip Havârneanu, s-a accidentat grav la coloană: „Nu îmi simt partea stângă a corpului, măduva a fost afectată”

Logan în flăcări, în urma ciocnirii cu un SUV. Două victime, la spital VIDEO

Slatina


Ultimele știri
Cele mai citite