Șoferul care conducea drogat un BMW și a omorât o femeie a fost reținut

0
Publicat:

Pe numele lui Marian Cristian Gheorghe, șoferul care a omorât o femeie în timp ce conducea drogat un BMW, a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

Șoferul de 29 ani a pătruns pe contrasens FOTO: Fb/Minel Ciocan
Șoferul de 29 ani a pătruns pe contrasens FOTO: Fb/Minel Ciocan

Tânărul a fost dus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, urmând ca în cursul zilei de 2 martie să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș cu propuneri legale.

El este acuzat de săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Marian Cristian Gheorghe, de 29 ani, care a provocat un grav accident rutier, luni, 27 februarie 2023, la ieșire din municipiul Slatina, în urma căruia o femeie a decedat, a rămas fără permis și anul trecut. El circula cu mașina tatălui său, consilier județean și lider sindical.

Tânărul șofer, Marian Cristian Gheorghe, este fiul consilierului județean, care este și liderul unuia dintre sindicatele reprezentative din cadrul fabricii de țevi din Slatina, Cristian Ionel Gheorghe.

„Conducătorul auto în vârstă de 29 de ani, implicat în eveniment, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar în urma testării cu aparatul drugtest, acesta a indicat prezența a două substanțe psihoactive, respectiv T2B OPI și T3B AMP”, au anunțat, luni-seară, 27 februarie, reprezentanții IPJ Olt.

Tânărul testat pozitiv pentru două substanțe psihoactive conducea un autoturism marca BMW, seria 7 (an de fabricație 2015), care îi aparține tatălului său. Autoturismul apare, de altfel, în declarația de avere a consilierului județean începând cu anul 2020.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite