Doi copii, de 12 și 13 ani, căutați în apele râului Olt, cu scafandrii. Copiii se aflau la scăldat VIDEO

0
Publicat:

Doi copii, de 12 ani, respectiv 13 ani, sunt căutați la această oră în apele râului Olt, între localitățile Giuvărăști și Izbiceni. Printr-un apel la 112 s-a anunțat că cineva i-ar fi văzut cum se îneacă.

Salvatorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt au ajuns la fața locului. O echipă de scafandri a început căutările.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje FOTO: Martor
La fața locului au ajuns mai multe echipaje FOTO: Martor

Din primele date, cei doi copii se aflau la spăldat, într-o zonă a râului Olt în care s-a excavat. Cel în vârstă de 12 ani ar fi sărit în apă și ar fi fost luat de curenți. Copilul de 13 ani, care ar fi știut să înoate, a sărit să-l ajute, însă și acesta a fost înghițit de ape. Alți doi copii au fost martori de pe mal la cele întâmplate. Persoanele care au cerut ajutor, apelând 112, erau o familie care se afla în zonă și care i-ar fi avertizat să nu se avânte departe de mal pentru că este pericol de înec.

„Echipaje din cadrul Gărzii Vișina și Detașamentului Caracal, împreună cu echipa de scafandri a ISU Olt, acționează în comuna Giuvărăști, pentru căutarea a doi minori, posibil înecați în râul Olt. Misiunea este în desfășurare”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu. În sprijinul salvatorilor olteni a venit și un scafandru din cadrul ISU Dolj.

Știre în curs de actualizare.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite