Crimă într-un sat din Olt: un bărbat de 68 de ani și-a înjunghiat soția. Aveau aproape o jumătate de secol de căsnicie

0
Publicat:

Un bărbat în vârstă de 68 ani, dintr-o comună olteană, și-a bătut și înjunghiat soția, aceasta decedând. Scandalurile ar fi fost dese în familia terminată cu o crimă.

Băebatul și-a lovit soția cu mai multe lovituri de cuțit FOTO: arhiva Adevărul
Băebatul și-a lovit soția cu mai multe lovituri de cuțit FOTO: arhiva Adevărul

Crima s-a produs duminică-seara, 31 martie 2024, în jurul orei 20,00. Bărbatul de 68 ani s-a luat la ceartă cu soția sa (65 ani) , iar discuția a degenerat, ajungându-se la violență. Cei doi consumaseră băuturi alcoolice înainte de crimă. După ce și-a bătut și înjunghiat nevasta, bărbatul a mers la unul dintre vecini și i-a spus acestuia ce s-a întâmplat, vecinul anunțând poliția.

„La data de 31 martie 2024, în jurul orei 20,00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat și-ar fi înjunghiat soția într-o locuință din comuna Teslui, iar aceasta se află inconștientă.

La fața locului s-a deplasat o echipa complexă de cercetare din cadrul Serviciului Investigații Criminale Olt și Serviciului Criminalistic Olt pentru a efectua cercetarea la fața locului sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, în seara zilei de 31 martie 2024, un bărbat, în vârstă de 68 de ani, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict intrafamilial, i-ar fi aplicat soției sale mai multe lovituri cu un lemn în zona capului și ar fi înjunghiat-o cu un obiect ascuțit-tăietor în zona toraco-pectorală”, au precizat polițiștii din Olt, prin intermediul unui comunicat de presă. 

Cei doi, care erau căsătoriți de aproape jumătate de secol și aveau împreună patru copii, nu se aflau la primul scandal care se termina violent, spun surse din anchetă, deși la poliție nu s-ar fi raportat agresiunile . Bărbatul a fost audiat și reținut în cursul nopții de 31 martie/1 aprilie 2024.

În urma evenimentului, femeia a decedat, iar trupul acesteia a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului. În urma probatoriului administrat, procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore față de bărbatul de 68 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, urmând a fi prezentat Tribunalului Olt, cu propuneri legale, în cursul zilei de 1 aprilie 2024”, au mai precizat polițiștii.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite