Zborul Munchen-Sibiu, redirecţionat pe Aeroportul din Timişoara din cauza ceţii. Cursa Sibiu-Munchen, anulată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zborul Lufthansa care venea de la Munchen spre Sibiu a fost redirecţionat în această seară spre Aeroportul din Timişoara, neputând să aterizeze la Sibiu din cauza ceţii.

Cursa trebuia să aterizeze la Sibiu la ora 10:10, însă acest lucru nu a fost posibil din cauza ceţii. Sibiul este vineri seară sub o avertizare cod galben de ceaţă, între orele 18:00 şi 23:00. 

Tot din cauza ceţii, a fost anulată şi cursa Sibiu-Munchen, care trebuia să plece de la Sibiu la ora 18:30. Potrivit purtătorului de cuvânt al Aeroportului Internaţional Sibiu, Nicoleta Boborodea, cei 81 de pasageri vor fi cazaţi la hotel, urmând să plece spre Munchen cu zborul programat sâmbătă. 

Vă mai recomandăm: 

Cântăreţul Marian Medregoniu a accidentat un copil de cinci pe trecerea de pietoni. Este cercetat pentru vătămare corporală

Interpretul de muzică populară Marian Medregoniu, în vârstă de 19 ani, a accidentat, ieri, pe trecerea de pietoni de pe strada Victoria, din centrul municipiului Târgu-Jiu un copil de cinci ani li pe mama acestuia.

VIDEO Accident cu patru maşini la 23 August. Poleiul a dat bătăi de cap şoferilor şi a trimis doi oameni la spital

Un carambol în care au fost implicate mai multe maşini a alertat autorităţile constănţene. Oamenii legii au plecat imediat către locul indicat, la ieşire din localitatea 23 August. În urma evenimentului rutier au fost rănite două persoane, iar patru autoturisme au fost avariate.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite