Accident rutier cu trei victime pe DN7 / E81, în Tălmaciu - Sibiu. Cozi uriașe de mașini în trafic

0
Publicat:

O coliziune între două autoturisme, cu victime multiple, s-a produs vineri seara, 30 septembrie, pe drumul național / european care leagă Vâlcea de Sibiu, în localitatea Tălmaciu.

Trei victime în urma coliziunii a două mașini
Accident rutier pe DN7 în Tălmaciu Sibiu Foto Arhiva Adevărul

Accidentul rutier produs pe DN7/E81 a determinat din nou crearea de ambuteiaje pe Valea Oltului, dar și pe șoseaua de centură a Sibiului și DN1 Brașov. Traficul a fost îngreunat și de faptul că în localitatea învecinată orașului în care s-a produs incidentul, la Boița, se circulă semaforizat pe un singur sens, din cauza lucrărilor la carosabil. 

„Polițiștii Serviciului Rutier Sibiu intervin la un accident rutier produs în Tălmaciu, pe DN7 / E81, la intersecția străzilor Gheorghe Lazăr și Unirii. În accident sunt implicate două autoturisme; unul condus de către o femeie de 20 de ani, din Tălmaciu, iar cea de-a doua mașină, de către un bărbat de 50 de ani, din județul Vâlcea”, a transmis purtătoarea de cuvânt a Poliției Județene Sibiu, Elena Welter.

Trei persoane au suferit mai multe leziuni în urma impactului dintre cele două mașini: șoferița sibiancă de 20 de ani, un pasager de 22 de ani care se afla în mașina ei, dar și soția, de 48 de ani, a șoferului vâlcean.

„Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD cu medic, o autospecială de transport victime multiple și o autospecială de stingere. La fața locului a intervenit și ambulanța SAJ Tălmaciu. Salvatorii au acordat îngrijiri medicale și au transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Sibiu cele trei victime, conștiente și neîncarcerate”, a precizat și purtătoarea de cuvânt a ISU Sibiu, Andreea Ștefan.

Potrivit sursei citate, șoferița din Tălmaciu Sibiu a suferit un traumatism la unul din picioare, bărbatul care era în mașina sa (vârsta este diferită față de informațiile comunicate de Poliție – 35 de ani) a acuzat dureri lombare, iar pasagera din mașina înmatriculată în Vâlcea (și vârsta acesteia este diferită – 43 de ani) s-a ales cu multiple contuzii.

Potrivit reprezentanților Poliției Județene Sibiu, în zona producerii acestui accident rutier pe DN7 s-a înregistrat trafic rutier îngreunat, deși mai toată ziua între Vâlcea și Sibiu s-a circulat extrem de greoi, fiind raportate de către participanții la trafic cozi de mașini de 7 km pe sens și timp mort în trafic de cel puțin o oră, în zona Boița. 

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite