Accident cu o victimă pe DN7, centura municipiului Râmnicu Vâlcea

0
Publicat:

Un nou accident rutier s-a produs pe DN7 / E81, de această dată pe centura de ocolire a municipiului Râmnicu Vâlcea vineri dimineața, 21 iulie. O victimă a fost transportată la Spitalul Județean Vâlcea.

Ambuteiaj pe șoseaua de centură a municipiului Râmnicu Vâlcea din cauza unui accident rutier Foto DM
Ambuteiaj pe șoseaua de centură a municipiului Râmnicu Vâlcea din cauza unui accident rutier Foto DM

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vâlcea intervin la un accident rutier produs în localitatea Râmnicu Vâlcea, zona Goranu, pe DN 7. Coliziunea a două autoturisme s-a soldat cu o victimă neîncarcerată. Au fost semnalate scurgeri de combustibil. Intervine la fața locului un echipaj ASAS (autospecială de stingere cu apă și spumă) și un echipaj SMURD din cadrul Gărzii de Intervenție Râmnicu Vâlcea”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger.

„La data de 21 iulie, polițiștii Biroului Rutier Râmnicu Vâlcea au fost sesizați cu privire la faptul că s-a produs un accident rutier pe DN7, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele date, se pare că a avut loc o coliziune între o autoutilitară și un autoturism pe Calea București - DN7. În urma impactului a rezultat rănirea șoferului autoturismului care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii efectuează în continuare cercetări pentru stabilirea cauzelor care au condus la producerea evenimentului rutier. Se circulă normal”, au menționat și reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Vâlcea. 

DN7 - Centura Râmnicu Vâlcea Foto Daciana Stoica
DN7 - Centura Râmnicu Vâlcea Foto Daciana Stoica

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a menționat că în urma impactului care s-a produs la kilometrul 171 + 800 metri al DN 7 - Centura Râmnicu Vâlcea, , traficul a fost restricționat pe sensul de mers Vâlcea - Sibiu, circulația desfășurându-se alternativ, prin dirijarea poliției: „Victima este evaluată medical la fața locului... Valorile de trafic sunt în creștere pe ambele sensuri de mers”.

Ultimul accident în zonă s-a produs în urmă cu trei zile, soldat tot cu rănirea unei persoane. Marți, 18 iulie, a avut loc o coliziune între trei autoturisme și o autoutilitară. Un bărbat de 40 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Șoferii implicați în incident nu erau băuți, au precizat polițiștii vâlceni.

Desele evenimente rutiere din ultima vreme de pe Centura Râmnicu Vâlcea se produc pe fondul creșterii traficului în zonă de la începutul verii. Șoferii nu mai au răbdare, intră în depășiri neregulamentare sau nu respectă distanțele în mers față de ceilalți participanți la trafic, în general.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite