Circulaţie în coloană pe Valea Prahovei, după-amiază. Mii de turişti se întorc de la munte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mii de turişti se vor întoarce spre casă duminică după-amiază. FOTO Adevărul
Mii de turişti se vor întoarce spre casă duminică după-amiază. FOTO Adevărul

Poliţiştii rutieri avertizează că traficul pe DN 1, duminică după-amiază, va fi extrem de aglomerat. Vineri şi sâmbătă, turiştii au urcat cu maşinile, în coloană, spre staţiunile montane

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, în a doua parte a zilei, traficul rutier se va intensifica pe DN1 Braşov - Bucureşti.

Poliţiştii rutieri iau în calcul faptul că, vineri după-amiaza şi în dimineaţa zilei de sâmbătă, s-a circulat în coloană pe DN1 Bucureşti – Braşov, pe raza staţiunilor montane prahovene şi în zona lucrărilor de pe Centura de Vest a municipiului Ploieşti (unde sunt închise cele două benzi de circulaţie aferente sensului de mers Bucureşti - Braşov, între kilometrii 62+525 de metri şi 64+575 de metri, pe porţiunea respectivă traficul rutier desfăşurându-se pe sensul de mers Braşov - Bucureşti, pe câte o bandă, în ambele direcţii).

Prin urmare, este de aşteptat ca duminică, în aceste zone, traficul rutier să se desfăşoare îngreunat pe sensul de mers către Bucureşti.

În acest caz, poliţiştii rutieri le recomandă conducătorilor auto care pornesc din Braşov să folosească ruta alternativă DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti.

De reţinut că sâmbăta şi duminica, între orele 6.00 şi 22.00, se menţin restricţiile pentru vehiculele rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane pentru DN1(E60) Ploieşti – Braşov şi pentru DN1(E60) Centura Bucureşti – Otopeni – Ploieşti (în cazul acestui ultim tronson restricţia este valabilă şi pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone).

Mai puteţi citi

Călin Popescu Tăriceanu şi campionul de raliu Vali Porcişteanu, la startul Campionatul Naţional de Viteză în Coastă Dunlop 2013, de la Sinaia

FOTO VIDEO Decalog de turist la Sinaia, staţiunea regală: legende cu Moise, controversele tezaurului dacic şi poveşti de amor cu regi şi domnişoare de onoare

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite