Acțiuni de verificare a autorizațiilor de incendiu la pensiunile din Pravoha, în urma incediului de la Ferma Dacilor

0
Publicat:

Toate pensiunuile din Prahova vor fi verificate de autorități în legătură cu autorizaţia de securitate la incendiu, în urma tragediei de la Ferma Dacilor, a declarat marţi, la Euronews România, prefectul Virgiliu Nanu, potrivit Agerpres.  

Prefectul anunță acțiuni de verificare a autorizațiilor de incendiu la pensiunile din Pravoha
Prefectul anunță acțiuni de verificare a autorizațiilor de incendiu la pensiunile din Pravoha

"O să facem o acţiune de verificare a tuturor pensiunilor şi o să verificăm dacă au autorizaţie de securitate la incendiu şi probabil o să venim şi cu propuneri legislative, astfel încât să putem închide toate aceste societăţi care prestează astfel de servicii, dacă nu sunt îndeplinite condiţiile legale", a transmis prefectul judeţului Prahova. 

Declaraţia vine în urma incendiului devastator de marți dimineață de la complexul turistic Ferma Dacilor, din satul Tohani. Potrivit prefectului, acesta nu avea autorizaţie de securitate la incendiu. 

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, până în prezent au fost găsite cinci victime carbonizate (patru adulţi şi un copil). 

Trei persoane, un adult şi doi copii, sunt dispărute, iar autorităţile fac eforturi pentru găsirea lor. Două persoane au fost duse la spital cu arsuri. 

Directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, Andrei Ilinca, a declarat, că o femeie de 47 de ani, care a suferit arsuri pe 5% din corp, la nivelul feţei şi unei mâini, a rămas internată în secţia de Chirurgie Plastică, iar un adolescent de 16 ani, cu arsuri pe 8% din corp, a fost transferat la Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Capitală, potrivit sursei citate anterior.   

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite