Un tânăr din Argeş şi-a şantajat fosta concubină cu fotografii erotice ca s-o convingă să reia relaţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Captură video campania europeană de informare şi prevenire a şantajului sexual pe Internet.  Sursă: Poliţia Română
Captură video campania europeană de informare şi prevenire a şantajului sexual pe Internet.  Sursă: Poliţia Română

Un tânăr din comuna argeşeană Bascov a fost reţinut pentru şantaj sexual, pentru că şi-a ameninţat fosta concubină cu fotografii în ipostaze indecente şi acte de violenţă, ca s-o convingă să reia relaţia.

Femeia, cu 8 ani mai mare, a decis să rupă legătura cu tânărul, în ciuda opoziţiei lui. Ea n-a cedat nici când el a început s-o sperie cu bătaia şi s-o şantajeze, ameninţând-o că o va face de râs cu mai multe fotografii în care apărea în ipostaze sexuale explicite. Femeia l-a reclamat la Poliţie.

Luni, 27 iunie, oamenii legii l-au reţinut pe individ.

„Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de şantaj, şi au reţinut un tânăr de 24 de ani, din Bascov. Din cercetări s-a stabilit că cel în cauză ar fi ameninţat-o pe fosta concubină, de 32 de ani, cu distribuirea unor fotografii în ipostaze indecente, precum şi cu acte de violenţă, în încercarea de a o determina să reia relaţia", precizează IPJ Argeş.

Marţi va fi prezentat Parchetului

Tânărul şi-a petrecut noaptea de luni spre marţi, 27/28 iunie, după gratii.

În cursul zilei de marţi, 28 iunie, va fi prezentat în faţa Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Galeria de Artă „Rudolf Schweitzer – Cumpăna” din Piteşti e în curs de restaurare şi protejare 
 

Primarul acuzat că a pretins favoruri sexuale unei angajate a fost reţinut. „Să fii la dispoziţia mea“, i-a cerut edilul 

PiteştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite