Pericol de explozie lângă Pitești, a doua zi consecutiv. O conductă de gaz a fost avariată

0
Publicat:

O conductă de gaz avariată a pus pe jar pompierii piteșteni, care intervin miercuri în comuna argeșeană Bascov, situată lângă Pitești. În zonă a fost oprită alimentarea cu gaze.

Pompier. FOTO ISU Argeș
Pompier. FOTO ISU Argeș

„Pompierii de la Detașamentul Pitești au fost solicitați să intervină în comuna Bascov, strada Serelor, cu o autospecială de intervenție, o autospecială CBRN și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat în cazul unei conducte de gaz avariată”, precizează, miercuri, ISU Argeș.

Evacuări de la o unitate de cazare

Inițial, pompierii au anunțat că au evacuat 11 persoane de la o unitate de cazare din zonă, Bilanțul evacuărilor este însă mai mare. 

„Total persoane evacuate din unitatea de cazare: 15. La fața locului a ajuns și distribuitorul de gaze, care va opri alimentarea cu gaze din zona respectivă”, mai precizează ISU Argeș.

Pericol de explozie și marți

Amintim că o altă intervenție, în aceeași comună, a avut loc marți, după ce o conductă de gaze s-a spart, în timpul unor lucrări.

Întrucât scurgerile au fost însemnate cantitativ, aproximativ 120 de persoane au fost evacuate de la o clădire de birouri din apropiere, iar traficul în zonă a fost oprit.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite