Familia și Poliția, puse pe jar de o elevă de 15 ani, care nu a mai ajuns acasă după școală

0
Publicat:

O familie disperată din Pitești a dat dispărută o adolescentă de 15 ani, care nu s-a mai întors acasă de la școală. Eleva a fost găsită într-o comună de lângă Pitești, unde plecase benevol.

Fata nu a mai ajuns acasă. FOTO IPJ Argeș
Fata nu a mai ajuns acasă. FOTO IPJ Argeș

Poliția a demarat procedurile specifice în cazul unui minor dispărut.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești desfășoară cercetări, în urma sesizării referitoare la plecarea voluntară a minorei  Maria Gabriela Păunoiu, de 15 ani, care a plecat de la unitatea de învățământ din Pitești, unde este elevă, în jurul orei 20.00, și nu a ajuns la domiciliul său din municipiul Pitești”, explică IPJ Argeș.

Familia și Poliția au cerut ajutorul celor care au vazut-o

La momentul dispariíei, era îmbrăcată într-o geacă roz, blugi albaștri, încălțăminte albă și un ghiozdan roz, cu inscripția "Nike".„Persoanele care pot oferi informații despre cea în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Pitești, la telefon 0248 607 009”, transmitea imediat IPJ Argeș.

Minora a fost găsită, pe parcursul nopții, în localitatea Bascov, unde plecase de bună voie.

Potrivit IPJ Argeș, pe perioada plecării, nu a fost victima vreunei infracțiuni.

 Copii dispăruți

 Un băiat de 12 ani, din Argeș, dat dispărut după ce a plecat  de acasă la sfârșitul lunii noiembrie, cu bicicleta, a fost găsit  după o noapte și o jumătate de zi în care familia nu a mai știut nimic despre el.

În luna octombrie a acestui an, un copil de şase ani, a cărui dispariţie a fost anunţată la 112, a fost găsit de poliţişti decedat, în albia unui râu, în localitatea arădeană Chisindia.

 În luna august  a acestui a, o femeie din Caracal, județul Olt, a anunțat Poliția că fiica sa de 16 ani a dispărut de acasă,noaptea în pijamale.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite