Cum se prepară salata cu avocado, kiwi şi caşcaval

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Salata se prepară foarte uşor FOTO: mancamsanatos.ro
Salata se prepară foarte uşor FOTO: mancamsanatos.ro

Răcoritoare, gustoasă şi energizantă, salata cu avocado, kiwi şi caşcaval este una uşor de preparat, cu ingrediente la îndemână. Iată mai jos cum se prepară această salată inedită, ce se prepară în mai puţin de 20 de minute.

Iată mai întâi de ce ingrediente aveţi nevoie pentru patru porţii: 7-8 kiwi, 3-4 fructe de avocado, 300 grame de caşcaval, o lingură cu smântână, o lingură de maioneză, sare şi piper.

Primul pas este de a tăia fructele kiwi în felii subţiri. Repetaţi operaţiunea şi cu avocadă, după ce aţi scos în prealabil sâmburii.

Puneţi după aceea separat 100 grame din cantitatea de caşcaval. Tăiaţi cubuleţe potrivite restul de 200 de grame de caşcaval.

Pentru a pregăti sosul, amestecaţi smântâna cu maioneză şi adăugaţi în caz că este necesar şi 2-3 linguri de lapte pentru a obţine un sos aproape lichid. Adăugaţi sarea şi piperul în sosul rezultat.

Puneţi într-un bol feliile de kiwi şi avocado împreună cu cubuleţele de caşcaval. Adăugaţi sosul şi amestecaţi aproximativ un minut.

Radeţi cele 100 grame de caşcaval deasupra, după care lăsaţi salata cu avocado, kiwi şi caşcaval la frigider timp de aproximativ o jumătate de oră.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite