Un şofer cu tupeu maxim. Ce a făcut după trei zile de la suspendarea permisului auto

0
Publicat:

Un şofer a dat dovadă de tupeu maxim, sau de inconştienţă, ajungând într-o postură nedorită. După trei zile de la suspendarea permisului, a fost descoperit iar în abatere de către poliţiştii din Neamţ, fiindu-i întocmit dosar penal şi pentru infracţiunea de fals intelectual.

Nu-i acțiune în care polițiștii să nu descopere șoferi în culpă FOTO Poliția Neamț
Nu-i acțiune în care polițiștii să nu descopere șoferi în culpă FOTO Poliția Neamț

La sfârşitul săptămânii trecute, cadrele de la Rutier au desfăşurat diverse acţiuni, prilej cu care au fost depistate destule cazuri de şoferi care au gafat. Unul dintre ele a ieşit în evidenţă. Pe 11 februarie, la Cordun a fost tras pe dreapta un șofer cu tupeu, care a susţinut că nu are la el permisul şi cartea de identitate a maşinii.

„Acesta a furnizat date nereale, aparţinând unei persoane, din judeţul Iaşi. Persoana în cauză a fost condusă la sediul unităţii de poliţie unde au fost continuate verificările, cu privire la identitatea acesteia, stabilind că este vorba de un tânăr, de 20 de ani, din Suceava, care avea dreptul de a conduce suspendat, din 9 februarie a.c.“, a transmis Poliţia Neamţ.

S-a mai constat, pe lângă faptul că fusese decisă suspendarea permisului, că autoturismul figura ca fiind pus sub sechestru, din luna noiembrie 2022. În acest caz, poliţiştii au întocmit dosar penal, continuând cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis şi fals intelectual, fiind reţinute cartea de identitate şi certificatul de înmatriculare al vehiculului.

În comunicatul emis de Poliţia Neamţ astăzi, 13 februarie, mai este dat un exemplu de iresponsabilitate. Tot sâmbătă, în Piatra Neamţ a fost oprit un tânăr, de 23 de ani. Întrucât manifesta un comportament nefiresc, a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru cannabis. Şi el are dosar penal.

Piatra NeamţPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite