Un şofer beat a intrat cu maşina într-un magazin din Neamţ. Alcoolemia era peste limita comei bahice

0
Publicat:

Un accident mai puţin obişnuit s-a petrecut în municipiul Roman, judeţul Neamţ. De beat ce era, un şofer a intratcu mașina într-un magazin, testul poliţiştilor indicând că alcolemia era peste limita comei.

Accidentul nu s-a soldat cu victime FOTO Roman TV
Accidentul nu s-a soldat cu victime FOTO Roman TV

Incidentul s-a petrecut duminică, 10 decembrie 2023, aproape de lăsarea serii. În jurul orei 16.00, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Roman au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment pe bulevardul Roman Muşat, care, din fericire s-a soldat doar cu pagube materiale.

„În timp ce un bărbat de 59 de ani, din Roman, conducea un autoturism, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, pătrunzând pe trotuar şi intrând în coliziune cu geamurile unui magazin. Şoferul a fost testat, rezultatul indicând o concentraţie de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat“, a transmis Poliţia Neamţ.

Anchetatorii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

De menţionat este faptul că valoarea alcoolemiei se dublează în sânge, rezultând că în acest caz conducătorul era trecut de coma bahică, stare care se instalează la 2 la mie.

În aceeaşi zi, un alt accident, care s-a soldat cu două persoane rănite, a avut loc în jurul orei 13.00, în localitatea Taşca, pe Drumul Naţional 12 C, care face legătura între judeţul Neamţ şi cele din Ardeal. Primele cercetări ale poliţiştilor arată că evenimentul rutier s-a produs din cauza neatenţiei în conducere.

La ora menţionată, o femeie de 71 de ani, din Bicaz, era la volanul unui autoturism, îndreptându-se către Lacul Roşu. La un moment dat, în comuna Taşca, a intrat în coliziune cu un autovehicul ce se deplasa în faţa sa, coliziunea soldându-se cu rănirea a două persoane, de 67, respectiv 78 de ani, pasageri în maşina şoferiţei de 71 de ani. Femeia este cercetată pentru vătămare corporală din culpă.

Seria incidentelor nedorite a continuat şi luni, 11 decembrie 2023, pe drumurile Neamţului. La ora 07.30, pe o stradă din Săbăoani, un bărbat de 44 de ani a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a acroşat o fată de 13 ani, care se deplasa pe sensul opus, pe marginea drumului.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite