Un măcelar şi-a fugărit patroana cu securea într-o piaţă din Neamţ. Motivul: nu-şi primise salariul

0
Publicat:

Un măcelar şi-a fugărit patroana cu securea într-o piaţă din Neamţ. Omul a reacţionat violent deoarece nu-şi primise salariul de ceva vreme, pentru acest incident fiindu-i întocmit dosar penal.

Nemțeanul s-a ales cu dosar penal FOTO Poliția Locală
Nemțeanul s-a ales cu dosar penal FOTO Poliția Locală

Conflictul a izbucnit în cea mai mare piaţă agroalimentară din municipiul Piatra Neamţ, „Sfântul Gheorghe“, pe data de 23 martie 2023, în jurul orei 13.00. Supărat că nu a fost remunerat pentru serviciile prestate, un bărbat de 34 de ani a ameninţat femeia cu o bardă.

Spiritele au fost calmate de un echipal al Poliţiei Locale, care se afla în zona pieţei. Nemţeanul agresiv a fost reţinut şi condus la sediu, pentru audieri, după care a fost predat cadrelor de la Poliţia municipiului Piatra Neamţ, fiindu-i întocmit dosar penal, pentru ameninţare.

„Bărbatul (A.F., în vârstă de 34 de ani), şi-a ameninţat fosta patroană că o va agresa fizic cu un instrument folosit la tăierea oaselor de origine animală şi tranşarea cărnii (bardă), motivat de faptul că nu şi-a primit salariul după o perioadă îndelungată de muncă. Poliţiştii locali l-au depistat pe agresor în zona pieţei“, a transmis Poliţia Locală. 

Teroristul din Rediu

Luna trecută, un alt scandal monstru s-a soldat cu arestarea unui tânăr. Pe 23 februarie, la Rediu, cel în culpă a „poposit“, băut fiind, la locuinţa unor săteni, în jurul orei 18.30. A pătruns în curtea proprietarilor, un bărbat de 67 de ani şi o femeie de 62 de ani, i-a înjurat şi ameninţat cu o bâtă. Apoi, cu arma albă a distrus obiecte din casă.

Periplul infracţional a continuat la alţi doi bătrâni. La ora 19.30, acuzatul a intrat în gospodăria unor săteni, adresându-le ameninţări. După ce a părăsit imobilul, bărbatul extrem de furios, folosindu-se de obiectul din lemn, a distrus cele două maşini ale femeiii de 59 de ani şi a soţului de 65 de ani.

Articolul 206 din Codul penal prevede că fapta de a ameninţa o persoană cu săvârşirea unei infracţiuni, dacă este de natură să îi producă o stare de temere, se sancţionează cu închisoare de la 3 luni la 1 an sau cu amendă, fără ca pedeapsa să poată depăşi sancţiunea prevăzută pentru infracţiunea care a format obiectul ameninţării.

Piatra NeamţPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite