TIR răsturnat în curtea unei case de pe DN15B, în Neamț. Șoferul şi pasagera lui au văzut moartea cu ochii

0
Publicat:

Un şofer de TIR şi pasagera au văzut moartea cu ochii în timp ce camionul s-a răsturnat, distrugând și un gard, în curtea unei case din localitatea Vânători Neamţ, pe Drumul Naţional 15B.

Și condițiile meteo au contribuit la producerea accidentului FOTO Poliția Neamț
Și condițiile meteo au contribuit la producerea accidentului FOTO Poliția Neamț

Iarna care s-a reinstalat în judeţul Neamţ din această dimineaţă, când ploile prognozate s-au transformat în ninsori, a creat şi primele probleme. În ziua de duminică, 26 februarie, în jurul orei 13.00, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident, cauza lui fiind neadaptarea vitezei la condiţiile de trafic, ninsoare şi carosabil acoperit.

„Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce un bărbat, de 35 de ani, din judeţul Bihor, conducea un autocamion pe Drumul Naţional 15B, în localitatea Vânători Neamţ ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, răsturnându-se în afara părţii carosabile“, a transmis Poliţia Neamţ.

Autovehiculul a distrus un gard şi a ajuns, parţial, în curtea unei gospodării, foarte aproape de casa săteanului. Conducătorul auto şi o femeie de 33 de ani au suferit doar leziuni minore în timpul accidentului. Le-au fost acordate îngriji medicale, dar au refuzat transportul la o unitate sanitară.

Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale FOTO Poliția Neamț
Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale FOTO Poliția Neamț

În perioada 26-27 februarie 2023, pentru judeţul Neamţ, la fel ca şi-n altele din ţară, au fost emise avertizări meteorologice cod galben şi portocaliu, fiind anunţate precipitaţii abundente sub formă de zăpadă. În zona de munte este posibil să se înregistreze şi intensificări ale vântului, iar în ceea ce privește grosimea stratului de zăpadă se estimează că poate ajunge la 20 de centimetri.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite