Pilot acuzat că a agresat sexual o adolescentă. Zborul fusese făcut cadou de părinţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ceea ce ar fi trebuit să fie un cadou inedit şi memorabil la împlinirea vârstei de 15 ani, un zbor de agrement, s-a transformat într-o experienţă şocantă pentru o adolescentă din Bicaz, judeţul Neamţ.

Agresiunea ar fi avut loc în timpul zborului FOTO Facebook Cavalerii Aerului
Agresiunea ar fi avut loc în timpul zborului FOTO Facebook Cavalerii Aerului

De ziua ei, părinţii s-au gândit să-i ofere fiicei o experienţă unică, aşa că au apelat la serviciile unui club aviatic din comuna Alexandru cel Bun (Neamț), în imediata apropiere a municipiului Piatra Neamţ, achitând contravaloarea unui zbor de agrement, cu durata de 30 de minute.

Numai că, după cum susţin tata şi mama adolescentei, care au oferit detalii despre cele petrecute la emisiunea „Observator News“, totul s-a transformat într-un coşmar, pilotul în etate de 48 de ani având un comportament total inadecvat, cu tentă sexuală, agresând-o pe fata de lângă el.

Imediat ce a decolat de pe aerodromul din Dumbrava Roşie, acesta a început să-i facă avansuri tinerei, iar la un moment dat a încercat să o sărute şi ar fi mângâiat-o pe un picior, făcând referire şi la aspectul fizic al adolescentei, spunându-i că este foarte bine dezvoltată pentru vârsta ei.

„Avea casca pusă cu microfonul, i-a dat casca jos, iniţial, să o pupe pe gură. Să o întoarcă. Între timp, pusese şi mâna după ea. Deci era cu mâna după ea să o tragă spre el, să o pupe pe gură. A început să o mângâie pe picior“, a declarat mama elevei, afirmând că fata a fost hărţuită în tot timpul zborului.

La emisiunea TV menţionată, părinţii au mai susţinut că fiica le-a destăinuit că pilotul a întrebat-o în ce clasa este, i-a spus că într-a VIII-a, iar el i-a replicat că i s-a părut a fi de clasa a X-a sau a XI-a, deoarece este bine dezvoltată.

A mai fost chestionată şi dacă poate ţine un secret. Probabil s-a referit la cele petrecute în carlingă.

După aterizare, adolescenta a povestit părinţilor ce a păţit, iar ei l-au luat la rost pe pilot, acesta susţinând că a fost înţeles greşit. Ar fi încercat să aplaneze situaţia prin înapoierea banilor pentru zborul de agrement, dar a fost refuzat.

Considerând că întâmplarea este gravă, părinţii au sesizat autorităţile.

Agent principal Dimitrie Mocanu, purtătorul de cuvânt al IJP Neamţ, a confirmat că a fost declanşată o anchetă, pentru a se lua măsurile legale.

Marți, 9 aprile 2024, „Adevărul“ a încercat să obţină un punct de vedere al pilotului acuzat, dar telefonul aeroclubului era închis.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite