A murit strivit sub tractorul căzut într-o râpă. Bărbatul din Neamţ nu a avut nicio şansă de supravieţuire

0
Publicat:

Un grav accident de circulaţie s-a soldat cu decesul unui conducător auto, care era la volanul unui utilaj agricol. A căzut într-o zonă greu accesibilă, o râpă, fiind strivit de greutatea tractorului.

Șoferul nu aq mai putut fi salvat FOTO ISU Neamț
Șoferul nu aq mai putut fi salvat FOTO ISU Neamț

Nedoritul eveniment rutier a avut loc luni, 5 februarie 2024, în jurul orei 13:00 solicitându-se, printr-un apel la numărul unic 112, intervenţia cadrelor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava“ şi Serviciul de Ambulanţă în apropiere de comuna Grumăzeşti.

A fost sesizat faptul că un tractor s-a răsturnat într-o râpă, iar persoana care îl conducea a rămas captivă în cabina autovehiculului. Au fost trimise la locul indicat echipaje de la instituţiile menţionate din Târgu Neamţ, dar nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea şoferului.

„Cu ajutorul echipamentelor specifice pompierii au acţionat pentru scoaterea victimei de sub tractor. Din păcate, bărbatul în vârstă de aproximativ 41 de ani prezenta leziuni incompatibile cu viaţa“, a transmis căpitan Irina Popa, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava“.

Tot în prima zi a acestei săptămâni, poliţiştii au efectuat cercetări într-un caz petrecut la Boteşti. La ora 21.10, pe o stradă a fost tras pe drepta un conducător auto, de 32 de ani, care era la volanul unui tractor. A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Şoferul a fost condus la spital în vederea prelevării de mostre biologice din sânge, pentru stabilirea alcoolemiei, dar tânărul a refuzat, fiind reţinut pe o perioadă de 24 de ore. Este cercetat pentru refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, astăzi urmând să se dispună o măsură preventivă.

Necazuri penale are şi un sucevean, de 37 de ani. Pe 5 februarie, la ora 21.40, a fost oprit de poliţişti pe DE 85, la Horia. Avea să se constate că avea o concentraţie de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat. În sânge, valoarea se dublează, astfel că cel în culpă era aproape în comă alcoolică, această stare fiind indusă în jur de 2 la mie.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite