Ce monștri poate naște gelozia. Faptele ciudate ale unor români supărați pe partenerii de viață

0
Publicat:

Numeroase situaţii incredibile despre ce poate face gelozia din om s-au consemnat în ultima perioadă în Neamţ, fiind destule astfel de cazuri. Din păcate, unul dintre ele a avut un deznodământ tragic.

Unele fapte comise din gelozie s-au sfârșit cu acuze penale FOTO Arhiva Adevărul
Unele fapte comise din gelozie s-au sfârșit cu acuze penale FOTO Arhiva Adevărul

Din diverse motive, în existența unor cupluri au apărut momente când viaţa în doi nu a mai putut continua, dar n-au ales să pună capăt traiului în comun prin divorţ sau separare. Și așa se face că unii, ca să „îndrepte“ lucrurile, au acţionat total iresponsabil, consicenţele fiind grave. Protagonişti au fost şi femei, şi bărbaţi, câteva cazuri având loc în prima lună a acestui an.

La Roman, pe data de 6 ianuarie, după lăsarea întunericului, poliţiştii erau sesizaţi că un autoturism parcat în faţa unui imobil, pompierii stabilind că incendiul a fost provocat în mod intenţionat. Ancheta a fost finalizată în scurt timp, anchetatorii având o surpriză în ceea ce priveşte identatitatea făptaşului acuzat de distrugere.

Era vorba despre o femeie de 39 de ani, care a stropit maşina cu un lichid inflamabil, după care l-a incendiat, cauzând un prejudiciu de aproximativ 15.000 de lei. Neamţeanca ar fi procedat astfel din dorinţa de a o „avertiza“ pe proprietara autovehiculului, despre care aflase că are o relaţie cu soţul ei. S-a decis cercetarea în stare de libertate.

Pe 14 ianuarie 2024, anchetatorii au fost informaţi despre o situaţie petrecută la Bozieni, care părea foarte gravă. Prin apel la 112, un bărbat a reclamat că i s-a dat foc la casă, autori fiind soţia şi amantul acesteia, care l-au legat de mâini şi picioare. Avea să se constate că totul era o fabulaţie, chiar el incendiindu-şi locuinţa.

„În urma activităţilor investigativ-operative desfăşurate a rezultat faptul că, pe fondul consumului de alcool şi al neatenţiei, bărbatul de 50 de ani ar fi provocat incendiul. Acesta s-ar fi evacuat singur din locuinţă, a apelat numărul de urgenţă 112, iar pe fondul geloziei ar fi reclamat aspecte nereale“, declara inspector Ramona Ciofu.

I s-a întocmit dosar pentru distrugere şi inducerea în eroare a organelor judiciare. Tot din gelozie, un caz grav a avut loc la Dobreni, în noaptea de 14/15 ianuarie 2024, o femeie, Gabriela Bălan, de 35 de ani, fiind ucisă de soţul în etate de 67 de ani. Acesta bănuia că este înşelat şi devenea violent după ce consuma alcool, fiind băut şi în seara fatidică.

Victima se întorsese acasă, pe la ora 22.00, de la Bucureşti, unde fusese cu fiul de 5 ani, care urma un tratament medical. La scurt timp a fost atacată cu un cuţit, fiindu-i aplicate numeroase lovituri. După ce a comis crima, bărbatul a sunat la mai multe rude de-ale sale şi ale femeii, anunţând că aceasta a decedat. A urmat un apel la 112, descoperindu-se omorul.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite