Politehnica Iaşi a ridicat titlul de campioană a ligii secunde. Victorie categorică în faţa câinilor roşii

0
Publicat:

Politehnica Iaşi a ridicat duminică, 22 mai, trofeul de campioană a ligii secunde. Moldovenii s-au impus categoric, în ultima etapă, în faţa celor de la Dinamo Bucureşti.

Politehnica Iaşi SURSĂ FOTO Cristian Hitruc
Politehnica Iaşi SURSĂ FOTO Cristian Hitruc

În faţa unui ,,Emil Alexandrescu" plin, băieţii antrenaţi de Leo Grozavu au reuşit să aducă bucuria în inimile suporterilor ieşeni şi să se impună în faţa câinilor roşii, care au venit la Iaşi cu speranţa de a obţine cele trei puncte si promovarea directă în primul eşalon al fotbalului românesc. 

Victorie categorică pentru Politehnica

Chiar dacă era promovată matematic şi campioană la ligii secunde de mai multe etape, Politehnica Iaşi nu a vrut să dezamăgească miile de persoane care au sosit în Copou pentru a asista la celebrarea câştigării campionatului. Astfel, alb-albaştrii au început tare partida cu bucureştenii şi au reuşit să deschidă scorul încă din minutul 9 al partidei, prin reuşita semnată de Robert Ion. Iaşul a majorat diferenţa de pe tabela de marcaj în minutul 14, tot printr-un gol marcat de Robert Ion, care a semnat dubla. În minutul 23 al partidei, Dinamo a reuşit să reducă din diferenţă iar cei peste o mie de suporteri alb-roşii au început să spere din nou la promovarea directă.

Repriză secundă perfectă făcută de Moldoveni

Băieţii antrenaţi de Leo Grozavu au început perfect şi a doua repriză, marcând în minutul 49, prin Musi. Tot fotbalistul împrumutat de la FCSB a închis tabela de marcaj, în minutul 80, semnând o victorie categorică pentru Politehnica Iaşi în faţa celor de la Dinamo Bucureşti. 

La finalul partidei, pe stadionul din Copou a avut loc festivitatea de premiere. Astfel, alb-albaştrii au primit trofeul şi medaliile de campioni. La festivitate a fost prezent şi preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care a înmânat trofeul. 

În urma acestui meci, Dinamo mai poate promova în prima ligă de fotbal a României doar dacă învinge, la baraj, pe FC Argeş. În acelaş timp, la braţ cu Politehnica Iaşi, în primul eşalon a promovat, direct, gruparea antrenată de Dorinel Munteanu, Oţelul Galaţi. 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite