Percheziţii la Spitalul de Neurochirugie din Iaşi. Şeful de la ATI, suspect într-un dosar de corupţie în care este implicată soţia sa, manager la Infecţioase

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Dorobăţ dus la sediul DNA Iaşi FOTO Ionuţ Benea
Gheorghe Dorobăţ dus la sediul DNA Iaşi FOTO Ionuţ Benea

Procurorii DNA Iaşi fac percheziţii, vineri după-amiază, la Spitalul de Neurochirurghie. Din primele informaţii, ar fi perchiziţionat biroul şefului ATI, Gheorghe Dorobăţ. Surse juridice vorbesc de infracţiuni de luare de mită, însă informaţia nu este confirmată oficial.

Ora 18.00 Percheziţiile au loc la această o ră la apartamentul soţilor Carmen şi Gheorghe Dorobăţ. Acţiunea anchetorilor va mai dura câteva ore. Acuzaţiile din acest dosar ar fi de luare de mită, spun surse juridice.

Surse juridice vorbesc despre faptul că în dosar ar fi suspectă de fapte de corupţie şi soţia lui Gheorghe Dorobăţ, Carmen Dorobăţ, maagerul Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi.

Percheziţiile procurorilor DNA de vineri după-amiază, la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, vin după ce, în urmă cu circa două săptămâni, spitalul a fost subiectul unui scandal fără precedent.

Pe 13 ianuarie, procurorii ieşeni au demarat investigaţiile privind decesul a patru pacienţi din Iaşi, care ar fi murit în urma unor intervenţii medicale realizate în Spitalul de Neurochirurgie. Doctorii neurochirurgi ar fi realizat experimente pe respectivii pacienţi, prelevând de la aceştia, fără a avea acordul lor, probe biologice.

Ştire în curs de actualizare

Recomandări pe aceeaşi temă:

Culisele experimentelor pe pacienţi de la Iaşi: Substanţele prelevate de la pacienţi, ţinute în frigiderul bolnavilor. Astărăstoae îi ţine în braţe pe medici

Cazul Mengele de Iaşi. Două victime ale experimentelor, deshumate pentru a li se preleva probe

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite