Incendii puternice în judeţul Iaşi. Acoperişul unui bloc şi o fabrică de mobilă, cuprinse de flăcări  VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO ziaruldeiasi.ro
FOTO ziaruldeiasi.ro

Sunt degajări mari de fum, iar flăcările se întind cu repeziciune. După ce vor finaliza operaţiunile de lichidare a incendiului, pompierii vor stabili cauzele care au dus la izbucnirea flăcărilor.

Sâmbătă, 2 aprilie, acoperişul unui bloc din Miroslava, judeţul Iaşi, a fost cuprins de flăcări. Au fost evacuate cinci persoane. La momentul publicării acestui articol, pompierii încearcă să stingă flăcările care au cuprins apartementele de la etajul superior. 

Au fost trimise o autoplatformă de salvare de la înălţime, dar şi o autocisternă pentru transportul apei.  

Poliţiştii de la Rutieră au restricţionat accesul autoturismelor de la sensul giratoriu de pe Şoseaua de Centură (Valea Ursului) până în Miroslava. Doar persoanele care locuiesc în zonă pot intra.

Tot sâmbătă, 2 aprilie, tot în comuna ieşeană Miroslava, pompierii au fost chemaţi să intervină la un incendiu produs la o fabrică de mobilă.

„Se acţionează în continuare. Pe timpul intervenţiei, s-a observat şi producerea unui incendiu la o hală de depozitare materiale inflamabile, de pe raza aceleiaşi localităţi. Între timp, acel incendiu de la hală a fost lichidat. În continuare, lucrăm pentru lichidarea incendiului de la mansarda blocului”, au transmis reprezentanţii ISU Iaşi. 

Vă recomandăm să citiţi şi: 

LIVE TEXT | Război în Ucraina, ziua 38. Ruşii se retrag din nordul Ucrainei şi plănuiesc atacuri în Donbas şi Harkov. Proteste în Rusia

Detalii şocante ies la iveală în cazul morţii primarului din Jibert. De ce a fost lovit atât de brutal edilul

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite