Accident cumplit pe o şosea din Iaşi. Doi oameni morți după ce o mașină a fost spulberată de un TIR

0
Publicat:

O nouă tragedie a avut loc pe o şosea din Iaşi. Este vorba despre un grav accident rutier, în urma căruia două persoane şi-au pierdut viaţa, după ce maşina în care se aflau a fost spulberată de un TIR.

Accident Miclauseni SURSĂ ziaruldeiasi.ro
Accident Miclauseni SURSĂ ziaruldeiasi.ro

Tragedia a avut loc în dimineaţa de 27 martie, în Miclăuşeni, comuna Butea, fiind implicate un TIR şi un autoturism în care se aflau două persoane. Impactul a fost atât de puternic, încât maşina a fost pur şi simplu distrusă, iar cabina TIR-ului a fost zdrobită.

Două persoane şi-au pierdut viaţa

La locul producerii accidentului s-au deplasat de urgenţă echipajele de poliţie şi echipajele medicale. În urma impactului, şoferul autoturismului a decedat. O femeie în vârstă de 63 de ani, care se afla pe locul din dreapta, a fost transportată de urgenţă la spital, cu elicopterul. Din păcate, rănile suferite de aceasta au fost prea grave, iar medicii nu au mai putut să o salveze.

,,Pacienta, în vârstă de 63 de ani, a fost adusă cu politraumă, intubată şi ventilată mecanic, cu diagnostic de şoc postraumatic tratat de urgenţă în UPU, la Spitalul Spiridon. S-a instalat însă un stop cardiorespirator care nu a răspuns manevrelor de resuscitare, astfel că s-a declarat decesul, fiind anunţată poliţia şi Institutul de Medicină Legală", a precizat prof. dr. Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD Iaşi.

Se fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul

Poliţiştii care au ajuns la faţa locului l-au testat alcoolscopic pe şoferul TIR-ului, rezultatul fiind negativ. 

,,Astăzi, 27 martie anul curent, în jurul orei 8.00, poliţiştii oraşului Tg. Frumos au fost sesizaţi prin apel unic de urgenţă 112, cu privire la un accident rutier mortal ce a avut loc pe DE 583, în urma unei coliziuni frontale dintre un camion şi un autoturism. Astfel, conducătorul autoturismului a decedat, iar pasagerul din autoturism a fost rănit grav. Conducătorul autocamionului a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii întregii situaţii de fapt", au precizat reprezentanţii IPJ Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite