Violatorul care a tăiat o studentă în tren a cerut eliberarea din arest. Voia „să îşi trăiască viaţa la maximum”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul a fost condamnat şi în trecut, la cinci ani şi şapte luni pentru viol. D.G.
Tânărul a fost condamnat şi în trecut, la cinci ani şi şapte luni pentru viol. D.G.

Tribunalul Hunedoara va hotărî dacă Vali Ovidiu Ursache (32 de ani), arestat la sfârşitul săptămânii trecute după ce a încercat să violeze o tânără de 23 de ani în toaleta unui tren Regio, va fi eliberat din închisoare.

„Vreau să îmi trăiesc viaţa la maximum, să scot maximum din orice combinaţie”, se lăuda recent Vali Ursache, pe pagina sa de Internet, la scurt timp după ce a fost eliberat din închisoare, unde ispăşise condamnări pentru viol şi furt calificat.

La sfrârşitul săptămânii trecute, tânărul s-a întors din nou după gratii, după o tentativă de viol şi o agresiune comisă asupra unei studente, de 23 de ani. Nu a fost mulţumit de soluţia instanţei Judecătoriei Orăştie şi a declarat recurs la măsura arestării, dispusă de magistraţi. Instanţa se va pronunţa joi, 3 octombrie, asupra cererii sale.

Condamnat în trecut pentru viol, tâlhărie şi furt calificat, Vali Ursache a fost arestat preventiv la sfârşitul săptămânii trecute, după ce o tânără la acuzat de agresiune şi tentativă de viol. Incidentul s-a petrecut în trenul Regio, care circula pe ruta Simeria – Teiuş.

Victima s-a luptat pentru viaţa ei

Pe holul compartimentului, Ursache i-a pus victimei briceagul la gât şi i-a cerut să îl însoţească în toaleta de la capătul vagonului.  „Ajunşi în capătul vagonului, tânăra a fost împinsă în toaleta trenului unde a fost ameninţată cu un briceag şi i s-a cerut să întreţină raporturi sexuale cu suspectul. Victima a opus rezistenţă şi a reuşit să scape, însă a fost muşcată de către agresor de mână şi tăiată superficial cu briceagul la degetul arătător stâng”, a precizat inspectorul principal Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Hunedoara. Tânăra rănită şi speriată a anunţat Poliţia, iar în scurt timp agresorul a fost prins în zona haltei Aurel Vlaicu, de la marginea municipiului Orăştie.

Vă recomandăm:

Scene înfiorătoare în tren: o studentă a fost tăiată şi muşcată de un violator. Tânăra s-a luptat pentru viaţa ei

Scene înfiorătoare: o tânără de 19 ani a fost violată sub ameninţarea cuţitului

Condamnat la zece ani de temniţă după ce a violat o adolescentă de 15 ani

Caz înfiorător în Deva: o tânără a fost sechestrată şi violată timp de şase ore. Victima, ademenită cu un loc de muncă

Scene înfiorătoare într-un sat hunedorean: o minoră de şase ani a fost răpită şi violată într-o casă părăsită

FOTO Cine este Orlando Suceveanu, „borfaşul” arestat pentru violarea şi jefuirea unei tinere de 24 de ani

Tatăl pruncului născut fără picioare şi antebraţ: „Mă rog să nu îmi văd fiul cerşind prin gări din cauza medicilor”

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite