VIDEO Traficul rutier a fost paralizat în jurul nodului rutier de la intrarea pe Autostrada Deva – Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident rutier petrecut în Mintia a dus la blocarea a trei şosele importante din judeţul Hunedoara: zona de ieşire de pe Autostrada Deva – Sibiu, DN 76 Deva – Brad, în Şoimuş, şi DN 7 Deva – Arad, la ieşirea din Deva.

Circulaţia maşinilor a fost blocată pe trei şosele importante care tranzitează judeţul Hunedoara, în urma accidentului rutier petrecut marţi seara, în Mintia, soldat cu rănirea a trei persoane.

Zeci de minute, traficul a fost paralizat în zona Şoimuş, de la ieşirea de pe autostrada Deva – Sibiu. Circulaţia a fost oprită, de asemenea, pe Drumul Naţional 7, la ieşirea din Deva spre Arad, şi pe Drumul Naţional 76.

În Şoimuş, comuna învecinată municipiului Deva, sute de maşini au format coloanele care ocupau drumul naţional, pe aproape zece kilometri.

Cei care se ocupau de dirijarea maşinilor la intrarea pe podul peste Mureş, au făcut cu greu faţă sarcinii impuse.

Motivul blocajelor nu l-a reprezentat doar accidentul petrecut în Mintia, ci şi lucrările care au loc pe podul din Şoimuş, unde traficul rutier se desfăşoară pe o singură bandă, cu restricţii. O altă cauză a blocajelor este şantierul în care se află DN 76 Deva – Brad.

În plus, zona Şoimuş este tranzitată de camioanele care transportă materiale pentru construcţia autostrăzii Lugoj – Deva, iar traficul de la ieşirea de pe autostrada Deva – Sibiu este intens. Atunci când au loc evenimente rutiere pe DN 7, care duc la restricţionarea traficului, circulaţia maşinilor este aproape blocată şi pe rutele ocolitoare pe care sunt îndrumaţi şoferii.


Vă recomandăm şi:

Accident grav pe DN 7 la ieşirea din Deva, provocat de un şofer de 18 ani: trei oameni au fost răniţi

Traficul rutier a fost blocat şi restricţionat pentru aproape o oră pe Drumul Naţional 7, în urma unui accident rutier grav, petrecut între Deva şi Mintia. Un şofer în vârstă de 18 ani a provocat accidentul după ce a intrat pe contrasens.

Şase drumuri de la periferia Hunedoarei vor fi modernizate în această vară. Vor fi investiţi peste trei milioane de lei

Şase drumuri judeţene din Hunedoara vor fi modernizate, a informat astăzi Consiliul Judeţean Hunedoara. Este vorba de şosele din zone mai puţin accesibile, iar pentru unele din tronsoane lucrările de modernizare au început în anii trecuţi.

VIDEO Autostrada Lugoj – Deva, filmată din avion: cât au avansat lucrările pe cele trei loturi aflate în şantier

Lucrările pe cele trei trosnoane în şantier  ale autostrăzii Lugoj – Deva au avansat cu greutate. Cu un an înainte de termenul final al proiectului, pe niciunul dintre cele trei loturi constructorii nu au ajuns la 30 la sută în stadiul de execuţie. Imaginile aeriene realizate în urmă cu câteva zile, prezintă stadiul lucrărilor la viitoarea autostradă din vestul ţării.

Podul prăbuşit în Strei va costa şase milioane de lei. Restaurarea va demara, însă autorităţile mai au nevoie de fonduri

Lucrările de reconstrucţie a podului care traversează Streiul, în Bretea Română, vor costa circa şase milioane de lei. Cea mai mare parte a investiţiei este acoperită de Consiliul Judeţean Hunedoara, însă autorităţile vor mai avea nevoie de o suplimentare de fonduri de la Guvernul României, pentru a finaliza proiectul în acest an.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite