Ucigaşul unui sârb s-a răzbunat din închisoare pe familia fostei soţii: a ordonat incendierea locuinţei acesteia

0
0
Uşa şi mai multe obiecte de mobilier din apartament au ars. FOTO: Arhivă.
Uşa şi mai multe obiecte de mobilier din apartament au ars. FOTO: Arhivă.

Trei tineri din Hunedoara au fost reţinuţi de poliţişti după ce au incendiat locuinţa unui devean. Potrivit anchetatorilor, cei trei hunedoreni au acţionat la ordinele unui puşcăriaş, Eugen Nicolae Moisă, condamnat pentru crimă. Bărbatul a vrut să se răzbune astfel pe familia fetei pe care a cerut-o de soţie.

O familie din Deva şi-a găsit uşa loccuinţei şi mai multe bunuri din apartament incendiate. Ancheta a dus la identificarea celor care au provocat distrugerile. Autorii sunt trei hunedoreni, cu vârse de 24, 27 şi 32 de ani, care au acţionat instigaţi de Eugen Nicolae Mosă.

„Acesta este un bărbat în vârstă de 34 de ani, din municipiul Hunedoara, fost ginere al persoanei vătămate, în prezent aflat în penitenciar, unde execută o pedeapsă privativă de libertate, fiind condamnat la 18 ani şi 6 luni de închisoare pentru comiterea unei infracţiuni de tâlhărie urmată de moartea victimei”, a precizat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Poliţiştii au stabilit că motivul comiterii faptei îl constituie încercarea interlopului de a o determina pe fosta soţie, fiica proprietarului apartamentului din Deva, să se recăsătorească cu el.

Cei trei incendiatori au fost reţinuţi. Autorul instigării, Eugen Nicolae Moisă, mai este cunoscut cu numele de Măgeană, şi a comis crima în octombrie 1999 asupra unui sârb din localitatea Banatsko Novo Selo. A încercat să îl jefuiască, iar a fost surprins de victimă, l-a ucis în bătaie. După comiterea crimei, timp de 14 ani, bărbatul a stat ascuns în Hunedoara fiind implicat şi aici în mai multe infracţiuni (tâlhării, furturi, ultraj, conducere fără permis). În 2013 a fost condamnat pentru crima din Banatsko Novo Selo.


Vă recomandăm şi:

FOTO Reglare de conturi între interlopi? 6 maşini au fost incendiate în Hunedoara

Şase autoturisme parcate pe Strada Ghioceilor din municipiul Hunedoara au fost cuprinse de flăcări, după ce persoane necunoscute au incendiat un autoturism, iar flăcările s-au extins.

Proxeneţi de eleve audiaţi la tribunal: metoda "loverboy", folosită pentru racolarea adolescentelor

Tribunalul Hunedoara a menţinut măsura controlului judiciar dispusă faţă de Marius Peti, Telus Frigescu şi Grigore Nebunu, anchetaţi pentru trafic de minori şi proxenetism. Cei trei au fost reţinuţi în luna decembrie a anului trecut, fiind acuzaţi că au racolat mai multe eleve, pe care le-au silit să se prostitueze. Unul dintre proxeneţi ar fi şantajat elevele pentru a se prostitua, după ce le făcea să se îndrăgostească de el.

O femeie a fost jefuită în stradă, după ce a retras bani dintr-un bancomat

Un adolescent de 17 ani, din Vulcan, a fost reţinut de poliţişti la scurt timp după ce a tâlhărit o femeie, pe care o pândise în timp ce a retras banii de la un ATM.

Violatorii minori care au nenorocit o femeie în centrul Devei au fost arestaţi: au bătut victima până a intrat în comă, apoi au violat-o şi au tâlhărit-o

Judecătoria Deva a emis mandate de arestare preventivă pe numele celor trei minori, cu vârste de 14 ani şi 15 ani, acuzaţi de violarea unei femei, care se adăpostea pe stradă, în zona Pieţei Victoria.

Chinurile unei femei fără adăpost: a fost violată de trei minori, bătută până la leşin şi lăsată într-o baltă de sânge pe stradă

O femeie în vârstă de 40 de ani, rămasă fără adăpost, a trecut prin momente cumplite. A fost batjocorită de trei adolescenţi, care au jefuit-o apoi şi au abandonat-o în stare de inconştienţă, în centrul Devei.

Destinul crunt al femeii violate de cei trei „călăi“. Bătută până a intrat în comă, lăsată într-o baltă de sânge în centrul Devei, a murit după trei zile de chinuri

Femeia care a fost violată şi bătută în centrul municipiului Deva, de trei minori cu vârste între 14 ani şi 15 ani, a murit în spital, după trei zile de suferinţă.

Mai multe - Hunedoara

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite