FOTO Reglare de conturi între interlopi? 6 maşini au fost incendiate în Hunedoara

0
0
Focul a fost pus intenţionat. SURSA FOTO: Daniel Magli.
Focul a fost pus intenţionat. SURSA FOTO: Daniel Magli.

Şase autoturisme parcate pe Strada Ghioceilor din municipiul Hunedoara au fost cuprinse de flăcări, după ce persoane necunoscute au incendiat un autoturism, iar flăcările s-au extins.

Anchetă în cazul unui incendiu petrecut pe Strada Ghioceilori, din cartierul hunedorean Micro 5. Şase autoturisme au fost cuprinse de flăcări, după ce persoane necunoscute deocamdată au dat foc unei maşini, au informar reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

Incendiul a izbucnit duminică şi s-a concluzionat că a fost e o incendiere intenţionată, a precizat maiorul Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

Lângă una dintre maşinile distruse a fost găsită o brichetă şi o substanţă inflamabilă. Strada Independenţei din zonă a fost în anii trecuţi unul dintre locurile rău-famate din municipiul Hunedoara. Membrii mai multor grupări infracţionale, cu domiciliul în blocurile de pe această stradă au fost reţinuţi în ultimii ani, în anchete legate de spargeri, furturi de fier vechi şi infracţiuni de crimă organizată.

Anul trecut, în aceeaşi zonă, persoane necunoscute au dat foc autoturismului unui angajat al Penitenciarului Bârcea Mare.

De asemenea, recent, patru tineri care locuiau într-un bloc de pe aceeaşi stradă au fost condamnaţi pentru că ar fi incendiat casa familiei unui tânăr din Şoimuş şi i-au pus în pericol viaţa, într-o reglare de conturi.


Vă recomandăm şi:

Proxeneţi de eleve audiaţi la tribunal: metoda "loverboy", folosită pentru racolarea adolescentelor

Tribunalul Hunedoara a menţinut măsura controlului judiciar dispusă faţă de Marius Peti, Telus Frigescu şi Grigore Nebunu, anchetaţi pentru trafic de minori şi proxenetism. Cei trei au fost reţinuţi în luna decembrie a anului trecut, fiind acuzaţi că au racolat mai multe eleve, pe care le-au silit să se prostitueze. Unul dintre proxeneţi ar fi şantajat elevele pentru a se prostitua, după ce le făcea să se îndrăgostească de el.

O femeie a fost jefuită în stradă, după ce a retras bani dintr-un bancomat

Un adolescent de 17 ani, din Vulcan, a fost reţinut de poliţişti la scurt timp după ce a tâlhărit o femeie, pe care o pândise în timp ce a retras banii de la un ATM.

Violatorii minori care au nenorocit o femeie în centrul Devei au fost arestaţi: au bătut victima până a intrat în comă, apoi au violat-o şi au tâlhărit-o

Judecătoria Deva a emis mandate de arestare preventivă pe numele celor trei minori, cu vârste de 14 ani şi 15 ani, acuzaţi de violarea unei femei, care se adăpostea pe stradă, în zona Pieţei Victoria.

Chinurile unei femei fără adăpost: a fost violată de trei minori, bătută până la leşin şi lăsată într-o baltă de sânge pe stradă

O femeie în vârstă de 40 de ani, rămasă fără adăpost, a trecut prin momente cumplite. A fost batjocorită de trei adolescenţi, care au jefuit-o apoi şi au abandonat-o în stare de inconştienţă, în centrul Devei.

Destinul crunt al femeii violate de cei trei „călăi“. Bătută până a intrat în comă, lăsată într-o baltă de sânge în centrul Devei, a murit după trei zile de chinuri

Femeia care a fost violată şi bătută în centrul municipiului Deva, de trei minori cu vârste între 14 ani şi 15 ani, a murit în spital, după trei zile de suferinţă.

Hunedoara


Ultimele știri
Cele mai citite