Tragedie pe un drum forestier: un bărbat a murit strivit sub o căruţă de lemne

0
0
Bărbatul a căzut sub căruţa de lemne şi a fost strivit. ARHIVĂ.
Bărbatul a căzut sub căruţa de lemne şi a fost strivit. ARHIVĂ.

Un bărbat a murit strivit sub greutatea atelajului cu care trasnsporta lemne. Victima, în vârstă de 38 de ani, din Hărţăgani, s-a dezechilibrat şi a căzut sub căruţă.

Un hunedorean în vârstă de 38 de ani a murit strivit de o căruţă, cu care transporta material lemnos pe un drum forestier din Hărţăgani.

„Se pare că sistemul de frânare al atelajului a cedat din cauza greutăţii încărcăturii şi a structurii drumului forestier, factori care au dus la dezechilibrarea bărbatului, care a căzut şi a fost strivit de atelaj”, a precizat Laura Bradu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

În cauză nu există suspiciuni cu privire la decesul bărbatului, susţin poliţiştii. Trupul hunedoreanului a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Hunedoara, în vederea efectuării necropsiei.


Vă recomandăm şi:

Un tânăr s-a înecat în Strei. Cadavrul bărbatului din Hunedoara a fost descoperit după mai multe zile

Cristian Ciolan a murit înecat în apele râului Strei. Cadavrul tânărului din Hunedoara a fost descoperit, în stare de putrefacţie, în zona satului Sântamaria de Piatră.

VIDEO Tragedie în Retezat: un lector universitar din Iaşi a murit pe Vârful Judele

Un lector universitar din Iaşi, care însoţea un grup de studenţi într-o expediţie pe munte, în Parcul Naţional Retezat, a murit astăzi pe Vârful Judele.

VIDEO Un muncitor a murit strivit de o movilă de zgură: tragedia a avut loc pe ruinele fostului combinat din Călan

Un muncitor a murit astăzi, strivit sub un mal de zgură, pe platforma industrială a oraşului Călan. Victima avea 51 de ani, era din Arad, şi lucra la o societate care se ocupa cu procesarea sterilului de fier depozitat în zona unde au funcţionat secţiile ale fostului Combinat „Victoria”.

Hunedoara


Ultimele știri
Cele mai citite