O tânără a fost ucisă de tatăl său vitreg, care apoi s-a sinucis. Femeia urma să se căsătorească peste câteva zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Crima a avut loc în această dimineaţă. FOTO: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.
Crima a avut loc în această dimineaţă. FOTO: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.

Ada Ciorogaru, o tânără de 34 de ani din oraşul Călan, a fost ucisă în această dimineaţă de tatăl său vitreg. Bărbatul s-a sinucis apoi, tăindu-şi venele.

Tragedia s-a petrecut în această dimineaţă, în apartamentul unui bloc de pe Strada Bradului, din Călan. Ada Ciorogaru (34 de ani) a fost înjunghiată mortal de mai multe ori în zona pieptului, chiar de către tatăl său vitreg, Giga Soldatovic (60 de ani). Gestul fatal al bărbatului a venit în urma unor neînţelegeri între cei doi, care au degenerat în scandal.

Ţipetele femeii au fost auzite de vecini, care au sunat la Serviciul de Urgenţă 112. La faţa locului au ajuns în scurt timp poliţiştii, însă iniţial nu au putut intra în apartamentul situat la etajul unu al blocului, uşa fiind încuiată.

„Poliţia a fost sesizată de vecinii care au auzit zgomote suspecte în locuinţa celor doi, la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care în momentul în care a pătruns în locuinţă a constatat prezenţa celor două cadavre. Este vorba de o victimă de 34 de ani şi de prezumtimul autor care ulterior s-a sinucis”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara

Poliţiştii au intrat în cele din urmă şi au găsit trupurile celor doi. Pe hol, zăcea cadavrul femeii, înjunghiată în zona pieptului de mai multe ori, iar într-o altă încăpere cel al tatălui ei vitreg, cu venele tăiate şi cu spume în zona gurii.

Tatăl tinerei ucise în Călan

Mulţimea de oameni s-a adunat în faţa blocului unde s-a petrecut tragedia. Apropiaţii celor doi au relatat că fata şi tatăl său vitreg locuiau în apartament singuri, după ce mama tinerei a plecat de câşiva ani să lucreze în Elveţia. Fata nu avea serviciu, spun vecinii, şi din această cauză existau neînţelegeri între cei doi. Totuşi, Ada urma să se căsătorească în luna august, susţin apropiaţii acesteia.

crima calan

Era foarte fericită pentru că urma să se căsătorească. Venea deseori la mine şi îmi povestea despre planurile şi despre unele dintre problemele ei. Despre tatăl ei vitreg spunea că este agresiv cu ea, însă nu mi-am imaginat că va ajunge să o omoare”, a relatat Traian Urşic, tatăl biologic al fetei. Cadavrele celor două victime au fost preluate de angajaţii Serviciului Judeţean de Medicină Legală Hunedoara, pentru a fi autopsiate. Primele indicii, susţin anchetatorii, dau ca sigură ipoteza crimei urmată de suicid, însă nu s-a stabilit ce l-a determinat pe Giga Soldatovic să provoace tragedia. 
De asemenea, ea locuia cu tatăl său vitreg, în timp ce mama sa era plecată de cel puţin trei ani în Elveţia.Vă recomandăm şi:

Dramele celor două victime ale ucigaşului din Vulcan: Robert Otescu şi Claudiu Blaj    

Cosmin Bărbuţi a fost arestat preventiv pentru uciderea a doi tineri din Vulcan, Robert Otescu şi Claudiu Blaj. Înainte de a-şi pierde viaţa, cele două victime ale criminalului au trecut prin momente teribile, în urma unor drame în familie.

Tribunalul decide soarta criminalului din Vulcan. Cosmin Bărbuţi, agresorul din barul de manele, e internat sub pază            

Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara a dispus reţinerea lui Cosmin Bărbuţi, acuzat de uciderea unui tânăr bodyguard al unui bar din localitate şi de tentativă de omor asupra altui hunedorean, patron al localului.

Manelele le-au adus moartea: tânărul ucis în Vulcan este a doua victimă a scandalurilor din localurile cu lăutari        

Claudiu Blaj (26 de ani) şi-a pierdut viaţa în urma unei altercaţii petrecute, duminică dimineaţă, într-un bar pentru amatorii de manele din municipiul Vulcan. În decembrie 2013, Mădălin Vizitiu, un alt tânăr hunedorean, a fost înjunghiat mortal, în urma unui scandal similar, izbucnit într-un bar de muzică lăutărească şi manele din Ostrov (Haţeg).

Crimă într-un bar din Vulcan: un tânăr angajat ca bodyguard a fost ucis    

Un tânăr de 26 de ani, din Vulcan, a fost ucis în această dimineaţă, într-un bar din municipiul Vulcan (Valea Jiului). Bărbatul lucra ca bodyguard şi a fost implicat într-o altercaţie cu un client.

Hunedoara


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri