Un tânăr s-a înecat în Strei. Cadavrul bărbatului din Hunedoara a fost descoperit după mai multe zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian Ciolan a murit înecat în apele râului Strei. Cadavrul tânărului din Hunedoara a fost descoperit, în stare de putrefacţie, în zona satului Sântamaria de Piatră.

Cadavrul unui tânăr din Hunedoara, Cristian Ciolan, a fost descoperit în apele râului Strei, în zona Sântamaria de Piatră de lângă Călan.

Iniţial, din cauza stării de putrefacţie avansate în care se afla trupul bărbatului, acesta nu a fost identificat.

Ulterior, poliţiştii l-au identificat în persoana tânărului care fusese dat dispărut de mai multe zile, de familie. În anii trecuţi, Cristian Ciolan fusese anchetat pentru infracţiuni legate de traficul de droguri.


Vă recomandăm şi:

Tragedie în Retezat: un lector universitar din Iaşi a murit pe Vârful Judele

Un lector universitar din Iaşi, care însoţea un grup de studenţi într-o expediţie pe munte, în Parcul Naţional Retezat, a murit astăzi pe Vârful Judele.

VIDEO Un muncitor a murit strivit de o movilă de zgură: tragedia a avut loc pe ruinele fostului combinat din Călan

Un muncitor a murit astăzi, strivit sub un mal de zgură, pe platforma industrială a oraşului Călan. Victima avea 51 de ani, era din Arad, şi lucra la o societate care se ocupa cu procesarea sterilului de fier depozitat în zona unde au funcţionat secţiile ale fostului Combinat „Victoria”.

VIDEO Cazul bărbatului împuşcat în curtea unui poliţist. Adevărul despre tragedie a rămas ascuns fiicei victimei

Ioana Şerb, fiica unui hunedorean găsit împuşcat în curtea unui poliţist din Orăştie, în urmă cu un an şi jumătate, nu a putut afla până în prezent adevărul despre moartea tatălui său. Din luna august a anului 2012, dosarul morţii suspecte se află în cercetare la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Tragedie într-o familie de hunedoreni: un copil de şase ani a murit după ce a căzut într-un canal colector

Un copil în vârstă de şase ani a murit după ce a căzut într-un canal colector, al cărui capac fusese luat de hoţi. Tragedia s-a petrecut în comuna Ilia, în zona gării din localitate.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite