Tragedie în Gara Devei: un bărbat a murit electrocutat, în timp ce fura cupru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat a murit electrocutat într-o clădrire a staţiei CFR Deva. Cel mai probabil, susţin anchetatorii, victima încercase să fure componente din cupru.


Un bărbat de 53 de ani a murit electrocutat în clădirea terminalului de transcontainere din staţia CFR Deva, unde este instalată celula de linie şi cabluri de 20 KV intrare-ieşire.
Victima are 53 de ani şi este din municipiul Deva. „Cadavrul acestuia a fost transportat la Serviciul Medicină Legală Deva, în vederea efectuării necropsiei, în prezent efectuându-se cercetări pentru stabilirea împrejurărilor care au determinat decesul celui în cauză”, a precizat Laura Bradu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Potrivit anchetatorilor, cel mai probabil bărbatul a intrat în staţie cu scopul de a fura componente din cupru.


Vă recomandăm şi:

Un tânăr de 18 ani s-a înecat în lacul din Uricani. A căzut în apă de pe o saltea

Un tânăr s-a înecat sâmbătă în lacul de acumulare din zona minei Uricani. Trupul adolescentului în vârstă de 18 ani a fost scos la suprafaţă de scafandrii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

Un tânăr s-a înecat în Strei. Cadavrul bărbatului din Hunedoara a fost descoperit după mai multe zile

Cristian Ciolan a murit înecat în apele râului Strei. Cadavrul tânărului din Hunedoara a fost descoperit, în stare de putrefacţie, în zona satului Sântamaria de Piatră.

VIDEO Tragedie în Retezat: un lector universitar din Iaşi a murit pe Vârful Judele

Un lector universitar din Iaşi, care însoţea un grup de studenţi într-o expediţie pe munte, în Parcul Naţional Retezat, a murit astăzi pe Vârful Judele.

VIDEO Un muncitor a murit strivit de o movilă de zgură: tragedia a avut loc pe ruinele fostului combinat din Călan

Un muncitor a murit astăzi, strivit sub un mal de zgură, pe platforma industrială a oraşului Călan. Victima avea 51 de ani, era din Arad, şi lucra la o societate care se ocupa cu procesarea sterilului de fier depozitat în zona unde au funcţionat secţiile ale fostului Combinat „Victoria”.

Hunedoara


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri