Tragedie în Hunedoara: un bărbat a fost găsit mort într-un puţ de mină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ruine periculoase în Teliuc. FOTO: Arhivă.
Ruine periculoase în Teliuc. FOTO: Arhivă.

Un bărbat din Hunedoara a murit după ce s-a prăbuşit în gol, într-un puţ minier din zona fostei Uzine de preparare Teliuc. Cadavrul a sfost scos din galerie de salvamontişti şi pompieri.

Un hunedorean care a plecat la cules de ciuperci a murit, după ce s-a prăbuşit într-un puţ minier, adânc de câteva zeci de metri. Soţia hunedoreanului a fost cea care a alertat autorităţilem despre dispariţia acestuia.

Femeia le-a spus poliţiştilor că soţul ei a plecat la cules de ciuperci,  în urmă cu o zi, şi nu s-a mai întors. Bărbatul a fost căutat în zona pădurii de lângă fosta Uzină de Preparare Teliuc. „În urma sesizării, au fost constituite mai multe echipe de căutare formate din poliţişti, jandarmi şi salvamontişti, iar în cursul acestei zile bărbatul a fost găsit decedat într-unul din puţurile miniere dezafectate”, a precizat inspectorul principal Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.
Poliţiştii susţin că nu există suspiciuni ca bărbatul să fi fost ucis.

Vă recomandăm şi:

FOTO Traian Berbeceanu a fost ridicat de mascaţi. Declaraţie şocantă a şefului BCCO Alba despre dosarul său

FOTO Traian Berbeceanu şi Codruţa Kovesi, în prima lovitură dată jefuitorilor combinatului. Povestea mafiei fierului, salvată de amorţeala justiţiei

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite