Scene de coşmar în Parcul Tineretului din Hunedoara. Un localnic a fost bătut cu sălbăticie şi tâlhărit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 23 de ani, din Hunedoara, a fost reţinut de poliţişti, în urma unei percheziţii şi este acuzat de tâlhărie.

Poliţiştii au efectuat, joi, o percheziţie domiciliară la locuinţa unui tânăr în vârstă de 23 de ani, din Hunedoaraanchetat pentru tâlhărie.

Fapta pentru care este cercetat hunedoreanul a fost reclamată poliţiştilor de un localnic, care a susţinut  că, în timp ce se deplasa din Parcul Tineretului spre strada Avram Iancu, a fost acostat din spate de o persoană care i-a cerut telefonul mobil, si pentru că a refuzat să i-l dea, a fost lovit cu pumnii în zona feţei, după care suspectul i-a furat telefonul şi a fugit înapoi, spre parc.

„Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca vineri, 21 iunie 2019 să fie prezentat în faţa magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vederea luării măsurilor legale. Ancheta poliţiştilor continuă şi în acest caz, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a tânărului”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

O femeie a trecut prin clipe de groază într-o staţie de autobuz. A fost atacată de doi adolescenţi

Scene cumplite într-un sat: o tânără a fost răpită de un grup de infractori, iar iubitul său a fost bătut, sechestrat şi tâlhărit

Sângeroasele „aventuri” ale femeii fatale din sat: şi-a ucis soacra într-o baie de sânge, iar fratele i-a fost înjunghiat în încercarea de a-i apăra onoarea

Hunedoara


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri