Poliţistul care a împuşcat un bărbat la o vânătoare de mistreţi a fost condamnat pentru ucidere din culpă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magistraţii au pronunţat sentinţa în dosarul în care un poliţist a fost acuzat de ucidere din culpă, după ce a împuşcat un localnic.

Judecătoria Petroşani a pronunţat sentinţa în dosarul în care Doru Câmpean, un agent de poliţie din Petrila, a fost judecat pentru ucidere din culpă. Bărbatul a fost condamnat la un an şi opt luni de închisoare, cu suspendare. Sentinţa nu este definitivă, putând fi atacată cu apel.

În august 2018, Doru Câmpean a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă, după ce a împuşcat mortal un bărbat din aceeaşi localitate, în timp ce încerca să alunge un mistreţ care intrase într-o gospodărie. Tragedia s-a petrecut în noiembrie 2017,iar victima a fost un bărbat în vârstă de 66 de ani.

„Agentul de poliţie în vârstă de 43 de ani a declarat faptul că a fost solicitat de un prieten din oraşul Petrila să alunge un mistreţ care pătrunsese în gospodăria acestuia, într-o zonă izolată din oraşul Petrila. Bărbatul a mai relatat faptul că, manipulând necorespunzător arma de vânătoare pe care o deţinea legal, a împuşcat mortal un bărbat de 66 de ani, din Petrila, tatăl persoanei care l-a solicitat să alunge mistreţul”, informau reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Ancheta penală a fost preluată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroşani, iar dosarul a fost trimis spre soluţionare la Judecătoria Petroşani.


Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Scene uluitoare filmate pe străzile Devei, la o acţiune DIICOT: „Arestare în direct. E plin de pistoale şi săbii pe jos”

Ultimele zile de închisoare pentru Iulian Ceia, omul din spatele „aurului dacic”. Cum au fost găsite primele 15 brăţări

Tinerele silite să facă sex 19 ore pe zi, pentru o grupare de proxeneţi. Ce sume fabuloase le-au adus interlopilor

HunedoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite