O adolescentă a fost dată dispărută de familie. Le-a spus părinţilor că pleacă la o prietenă şi nu s-a mai întors acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eleva a fost dată în urmărire naţională.
Eleva a fost dată în urmărire naţională.

Bianca Titianu, o elevă de 15 ani, din Petrila, a fost dată în urmărire naţională, după ce părinţii ei au reclamat dispariţia acesteia de la domiciliu. Adolescenta le-a spus că pleacă la o prietenă, să îşi facă temele, însă nu s-a mai întors acasă.

Părinţii unei eleve de 15 ani, din Petrila, au reclamat dispariţia acesteia. Bianca Titianu plecase duminică de la domiciliu, spânându-i tatălui ei că se va afla la o prietenă cu care îşi va face temele, însă nu a mai revenit acasă. Familia s-a prezentat aseară la sediul Poliţiei din Petrila, iar poliţiştii au dat-o pe minoră în urmărire naţională.

„La momentul dispariţiei, minora era îmbrăcată cu o geacă lungă, din material textil, de culoare albă, pantaloni tip colanţi de culoare neagră, şi o bluză tip helancă, de culoare neagră. Semnalmentele ei sunt înălţime 1,65 metri, greutate 55 - 60 kg, păr lung, de culoare roşcat închis, ochi albaştri, ten deschis, constituţie slabă, faţă ovală, bărbie ascuţită şi are o cicatrice deasupra buzei superioare, în partea dreaptă, sub formă de zgârietură”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Cei care pot furniza informaţii care să conducă la găsirea adolescentei, sunt rugaţi să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliţie.


Vă recomandăm şi:

O adolescentă de 16 ani a dispărut de la domiciliu. Familia a dat-o în urmărire

Bianca Stan, o adolescentă de 16 ani, din Hunedoara, este căutată de poliţişti, după ce vineri a plecat de acasă şi nu s-a mai întors. Familia îngrijorată a dat-o în urmărire naţională.

Cadavrul Dalianei Rădoi, eleva dispărută în Retezat, a fost găsit în Lacul Gura Apei

Cadavrul elevei Daliana Rădoi a fost scos la suprafaţa Lacului Gura Apei din Retezat. Eleva fusese dată dispărută din 20 august, după ce a părăsit grupul cu care se afla într-o excursie în Parcul Naţional Retezat.

Adolescenta dispărută în Munţii Retezat, căutată de peste 70 de salvamontişti, jandarmi montani şi de un elicopter

O adolescentă de 14 ani este căutată de miercuri, după ce s-a pierdut de grupul de turişti cu care se afla într-o expediţie în Parcul Naţional retezat. Dispariţia fetei a fost semnalată în zona Barajului Gura Apei, 73 de salvamontişti, jandarmi montani, pompieri şi pădurari, cu câini de salvare şi cu bărci pneumatice pornind în căutarea ei.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite