Mama criminală din Petroşani, care şi-a ucis copilul nou-născut, a fost reţinută

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii au reţinut-o pe Arabela Saran, o tânără de 30 de ani, din Petroşani, care şi-a aruncat copilul nou-năcut într-un tomberon de gunoi, din faţa blocului unde locuieşte. Femeia va fi cercetată pentru omo calificat.

Mama – criminală din Petroşani a fost reţinută pentru omor calificat. Arabela Şaran este acuzată că la scurt timp după ce a născut şi-a ucis copilul, abandonându-l într-un tomberon. Crima a avut loc în dimineaţa de 1 ianuarie.

„Poliţiştii au fost sesizaţi telefonic de un locuitor din Petroşani, cu privire la faptul că într-un container de gunoi situat în apropierea intersecţiei străzilor Oituz cu Strada Independenţei din municipiu, se află cadavrul unui nou-născut. Cadavrul nou născutului a fost transportat la morga Spitalului de Urgenţă Petroşani, în vederea efectuării necropsiei şi a stabilirii cauzei decesului. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat o femeie în vârstă de 30 de ani, stabilind că acesta, în noaptea de 31 decembrie 2015 – 1 ianuarie 2016, fiind singură la domiciliu, a născut un copil de sex feminin (viabil), pe  care l-a aruncat containerul de gunoi din apropierea blocului în care locuieşte”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Jueţean Hunedoara.

Mama criminală din Petroşani

Procurorul de caz din cadrul Parchetului Tribunalului Hunedoara a dispus schimbarea încadrării juridice a faptei în omor calificat, şi a duspus reţinerea pe o durată de 24 de ore, a tinerei, urmând a fi prezentată Tribunalului Hunedoara cu propunere de arestare preventivă.


Vă recomandăm şi:

Copiii morţi în incendiul provocat de mama - criminală au fost înmormântaţi. Femeia a fost huiduită şi aproape linşată  la căpătâiul celor trei prunci ucişi

Cei trei copii cu vârste între un an şi 10 ani, care au murit în urma incendiului ce le-a cuprins apartamentul, în timp ce mama acestora îi încuiase în locuinţă şi ieşise la cumpărături, au fost înmormântaţi astăzi în Uricani. Femeia a venit, din spital, să îşi conducă pruncii pe ultimul drum, însă la groapă a fost aproape linşată de rude.

Trei copii au murit într-un incendiu, în locuinţa în care au fost lăsaţi singuri. Victimele au vârste de până în 10 ani

Tragedie în Uricani: trei copii cu vârste între un an şi zece ani au murit în urma unui incendiu care a cuprins,  luni dimineaţa, locuinţa în care se aflau. Minorii au fost lăsaţi nesupravegheaţi.

Blestemul femeii care şi-a pierdut trei copii într-un incendiu: alţi doi prunci i-au fost ucişi în urmă cu 12 ani

Un incendiu devastator a cuprins în această dimineaţă locuinţa unei femei din Uricani, iar trei dintre cei patru copii ai săi, cu vârste între un an şi 10 ani, au murit. În urmă cu 12 ani, alţi doi copii ai femeii au fost ucişi de fostul concubin al acesteia.

HunedoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite