Intervenție de patru ore a pompierilor pentru salvarea unei cățelușe captive într-o conductă de deversare VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O cățelușă dispărută de mai bine de 24 de ore a fost scoasă, teafără, de pompieri dintr-o conductă de deversare a stației de sortare din Măceu. Intervenția a fost una maraton.

Patru ore au căutat pompierii soluții ca să o salveze.

„Patru ore în care nu au stat nicio clipă! Când salvatorii au ajuns la locul intervenției, lătratul cățelușei abia se mai auzea. De la paznicul stației de sortare din Măceu, mare iubitor de animale, cel care a anunțat evenimentul la 112, au aflat că Luminița dispăruse de mai bine de o zi. Era captivă într-o conductă de deversare lungă de 60 de metri, la o adâncime de 2 metri și se afla la mijlocul acesteia”, precizează Ministerul Afacerilor Interne pe pagina de Facebook a instituției.

„Luminița de la capătul tunelului chiar a existat”

Pompierii au făcut tot ce le-a stat în putință ca să o scoată vie din conductă și au reușit.

„Nicio clipă nu s-au gândit să renunțe și după patru ore, au reușit să o scoată pe Luminița din conducta unde era captivă”, se mai arată în postarea MAI.

Ministerul i-a felicitat pe salvatorii cățelușei: 

Pentru cei trei pompieri care au acționat astăzi, Luminița de la capătul tunelului chiar a existat! Felicitări, Nicolae, Cornel și Sergiu! Asta înseamnă să faci tot ce îți stă în putință pentru a salva o viață!”.

Tot duminică, un câine a căzut într-o prăpastie de 200 metri aflată într-una dintre cele mai periculoase zone din Bucegi a fost recuperat de salvatorii montani după o intervenție dificilă.

Și salvatorii din cadrul Detașamentului de Pompieri Mizil au câștigat duminică un prieten pentru o viață: un cățel pe care l-au scos cu greu din canalul în care căzuse.

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite