Ghid urbanistic pentru centrul pietonal din Hunedoara, achiziţionat de primărie. Cât a costat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Centrul Hunedoarei.
Centrul Hunedoarei.

Primăria Hunedoara a achiziţionat serviciile de întocmire a unui ghid urbanistic, pentru centrul pietonal din municipiu.

Primăria Hunedoara a achiziţionat cu 24.000 de lei un ghid urbanistic pentru zona pietonală din Centrul Civic al municipiului.

„Ghidul urbanistic va fi redactat sub forma unei broşuri, însoţită de imagini şi scheme explicative cu scopul de a obţine o imagine de ansamblu coerent a zonei pietonale a bulevardului Corvin din municipiul Hunedoara. A doua parte va avea caracter reglementativ, cu un set de reguli privind intervenţiile asupra fondului construit existent şi reglementarea fondului construit propus: zone de dezvoltare, gabarit volumetric, materiale, forme, tehnici, cromatică etc.”, se arată în documentele publicate în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice.

Primăria Municipiului Hunedoara menţionează că doreşte să inţieze elaborarea unui Ghid Urbanistic în ideea preîntâmpinării propagării în mod repetitiv a unor intervenţii lipsite de uniformitate conceptuală, intervenţii care în decursul timpului s-au concretizat în modernizări şi extinderi cu aspect şi formă nesistematizate chiar dezagreabile asupra clădirilor existente, situaţie care afectează imaginea de ansamblu a zonei, potrivit aceloraşi documente de pe SEAP.


Mai puteţi citi şi:

VIDEO Dezastru în Cetatea Devei. Ce s-a întâmplat cu aleea pietonală inaugurată de trei ani, care leagă cele trei incinte

Centrul pietonal din Hunedoara a fost dotat cu bănci cu încărcătoare solare. Cât a cheltuit primăria pentru noile achiziţii

VIDEO Arteziana muzicală de un milion de euro a fost inaugurată. Detaliile care au făcut-o atât de spectaculoasă

Hunedoara


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri