Cel mai nepotrivit loc al prostituatelor: parcarea din spatele unei biserici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Intersecţia din Sântuhalm, dintre drumul judeţean Hunedoara - Deva şi drumul naţional 7, a devenit de mai mulţi ani un loc al prostituatelor şi al cerşetorilor. În zona cu cel mai mare trafic rutier din judeţ, tinerele care practică prostituţia îşi oferă serviciile sexuale şoferilor, la câţiva paşi de o biserică şi la umbra clădirii unei şcoli.

Parcarea improvizată pe marginea drumului judeţean Hunedoara – Deva, în spatele bisericii din Sântuhalm, a devenit un loc preferat de prostituate.

În ciuda raziilor Poliţiiei, tinerele care practică prostituţia nu au mai părăsit zona şi nu dau semne că ţin cont de solemnitatea lăcaşului de cult din apropiere. Un teren cu o lungime mai mică de 50 de metri desparte biserica de „cuibul” de unde prostituatele îşi racolează cleinţii. De cealaltă parte a intersecţiei, în fiecare zi, alte tinere îşi ademenesc clienţii chiar în faţa şcolii din Sântuhalm. Nici acestea nu par speriate de repercursiuni, la fel cum nici cerşetorii care ocupă deseori intersecţia nu sunt.

În ultimii ani, DN7, în zona Deva – Orăştie a devenit un fief al practicantelor prostituţiei. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara, poliţiştii partiipă frecvent la razii, în încercarea de a diminua acest fenomen. Pedepsele pentru prostituţie sunt de până la doi ani de închisoare.

image

Vă recomandăm şi:

Tatăl pruncului născut fără picioare şi antebraţ: „Mă rog să nu îmi văd fiul cerşind prin gări din cauza medicilor”

Caz înfiorător în Deva: o tânără a fost sechestrată şi violată timp de şase ore. Victima, ademenită cu un loc de muncă

Scene înfiorătoare într-un sat hunedorean: o minoră de şase ani a fost răpită şi violată într-o casă părăsită

FOTO Cine este Orlando Suceveanu, „borfaşul” arestat pentru violarea şi jefuirea unei tinere de 24 de ani

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite