Surpriză în ajunul Crăciunului pentru două copile, orfane de mamă şi părăsite de tată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele două fetiţe alături de bunică Foto: IJJ Galaţi
Cele două fetiţe alături de bunică Foto: IJJ Galaţi

Fetiţele sunt crescute dintr-o pensie de bunicii materni. Jandarmii din Tecuci au mers cu daruri, iar bucuria copilelor a fost foarte mare.

Jandarmii au mers joi, 24 decembrie, la două familii din Tecuci pentru a le oferi daruri cu ocazia Craciunului. Fiind implicaţi în viaţa comunităţii, jandarmii tecuceni cunosc multe dintre problemele ei şi de fiecare dată au încercat să fie un sprijin pentru aceasta.

Prima oprire a fost la o familie monoparentală din Tecuci. Trei copii, de 17 ani, 9 ani şi 7 ani sunt întreţinuţi doar de mamă, iar greutăţile cotidiene şi-au pus amprenta pe viaţa acestei familii. Cu daruri de Crăciun, alimente şi cele necesare traiului zilnic le-au bătut la uşă jandarmii.

”Surpriza a fost mare când i-au văzut în faţa uşii. Nu se aşteptau ca cineva în uniformă să le fie cel mai bun prieten în aceste zile. Le-au mulţumit jandarmilor pentru gest şi la final au cerut voie să îi îmbrăţişeze, doar pentru o secundă”, au declarat reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi.

Acţiunea de Crăciun a continuat, iar jandarmii tecuceni au mers cu daruri la două copile, de 13 ani şi 9 ani, orfane de mamă şi părăsite de tată. Fetiţele sunt crescute dintr-o pensie de bunicii materni, care le iubesc ca pe ochii din cap. Jandarmii au fost impresionaţi de povestea de viaţă a acestei familii şi au decis că trebuie să le treacă pragul încărcaţi cu daruri.

copile orfane daruri Craciun jandarmi Galati 1

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Daruri de la poliţişti şi voluntarii de la Crucea Roşie pentru familiile sărmane

Poveste de Crăciun. O carte poate aduce magia Sărbătorilor în sufletul unui copil

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite