Moarte suspectă la combinatul siderurgic Liberty Galaţi. Un angajat a fost găsit decedat la locul de muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Combinatul Liberty , sursa: Arhivă
Combinatul Liberty , sursa: Arhivă

Un angajat al combinatului siderurgic Liberty Galaţi a fost găsit mort miercuri seară, la locul de muncă. La faţa locului au ajuns procurorii, criminaliştii şi inspectorii ITM , pentru a stabili împrejurările în care acesta a murit.

UPDATE: Angajatul care s-a sinucis pe platforma siderurgică avea 43 ani şi era pregătitor şarjă. A fost găsit spânzurat într-un vestiar.

„În urma notificării referitoare la un deces cauzat azi pe platforma Combinatului Siderurgic din Galaţi, inspectorii de muncă din cadrul ITM Galaţi s-au deplasat, în această seară, la faţa locului, pentru a analiza cauzele producerii incidentului. Conform primelor cercetări, cauza decesului este suicidul prin spânzurare. Inspectoratul Teritorial de Muncă va cerceta cazul, conform competenţelor”, a anunţat ITM Galaţi. 

Din primele informaţii, este vorba de un bărbat, de 43 de ani, care a fost găsit decedat în apropierea Uzinei Aglomerare Furnale a Combinatului Siderurgic LIBERTY Galaţi. 

Se pare că este vorba despre o sinucidere. „Din informaţiile primite, e vorba de o sinucidere în zona Aglomerare. Trist”, a dezvăluit pe Facebook un siderurgist.

 Pe platforma siderurgică au ajuns mai mulţi poliţişti, procurori şi inspectori de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Galaţi, care anchetează cazul. 

Se  fac cercetări pentru moarte suspectă, oamenii legii urmând să deschidă un dosar penal pentru ucidere din culpă. 

De asemenea, din informaţiile primite, la faţa locului se pare că ar fi fost solicitată să intervină o ambulanţă privată.

Liberty Galaţi este cel mai mare producător integrat din România, cu o forţă de muncă de circa 7.000 de oameni 

Vom reveni....

Vă recomandăm şi:

Combinatul siderurgic Liberty Galaţi sfidează criza: investeşte 13,5 milioane de euro în modernizări

Oţelul românesc este folosit pentru construcţia noii rute feroviare Gara de Nord-Aeroportul Otopeni 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite