Două tiruri s-au ciocnit pe DN 24, în județul Galați. Șoferii au reușit să iasă siguri din mașinile avariate VIDEO

0
Publicat:

Un accident rutier în care două tiruri au fost implicate a avut loc pe pe DN 24, în județul Galați. Din fericire, nu sunt victime, cei doi șoferi au reușit să se autoevacueze. Circulația este îngreunată în zonă, făcându-se doar pe un singur sens.

Potrivit ISU Galați, accidentul s-a produs vineri, 22 martie 2024, pe DN 24, între municipiul Tecuci si localitatea Cosmești. Două tiruri au intrat în coliziune, iar unul dintre ele s-a răsturnat.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale, o descarcerare și echipajul SMURD de la Detașamentul de Pompieri Tecuci.

„Nu sunt victime, șoferii de tir s-au autoevacuat”, a  transmis ISU Galați.

Două tiruri s-au ciocnit în județul Galați FOTO: ISU Galați
Două tiruri s-au ciocnit în județul Galați FOTO: ISU Galați

Circulația se face pe un singur sens, au mai transmis reprezentanții ISU.

Pentru o circulație în siguranță pe timp de ceață, Poliția Română recomandă „conducătorilor auto să reducă viteza, să mărească distanța de siguranță dintre autovehiculele, să folosească sistemele de iluminare și dezaburire și să evite manevrele riscante, adoptând o conduită preventivă la volan!”.

Accident cu cinci victime în județul Galați

Din cauza vitezei, un accident cu cinci victime a avut loc pe DN24, în județul Galați, în noaptea de marți spre miercuri, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat. Răniții au fost duși la spital. 

O mașină s-a răsturnat în câmp FOTO: ISU Galați
O mașină s-a răsturnat în câmp FOTO: ISU Galați

Accidentul a avut la intersecția DN 24 D cu DJ 261 A, între localitățile Scânteiești si Cuca, în județul Galați. Cinci persoane au fost rănite, după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat, cel mai probabil din cauza vitezei. 

La fața locului, echipajele operative din cadrul Detașamentului de pompieri Galati au intervenit cu o autospecială de stingere, o descarcerare grea, un echipaj SMURD, o ambulanță si un echipaj ATPVM.

„În urma evenimentului, au rezultat cinci victime, o femeie încarcerată și patru bărbați, cu traumatisme cranio-faciale, la membrele superioare și inferioare. Cele cinci victime de cod galben,  au fost transportate la spital. Concomitent au fost asigurate și măsurile de prevenire și stingere a incendiilor”, a precizat ISU Galați. 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite